Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Παρουσίαση του βιβλίου «Έτσι είναι η ζωή» στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Με επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του συντοπίτη μας συγγραφέα Γιώργου Σιδηρόπουλου «Έτσι είναι η ζωή» την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας.

Στα παιδικά και εφηβικά χρόνια του συγραφέα κ. Σιδηρόπουλου αναφέρθηκε με συγκίνηση ο συμμαθητής του κ. Ιωάννης Ευθυμιάδης.

Τον συγγραφέα προλόγισε ο πρόεδρος της Ε.Λ.Π.Ν. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης. Το βιβλίο που έχει εκδώσει η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης Αθηνών, είναι ένα σύνολο από θεατρικά έργα και σχόλια που έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο ίδιος ο δημιουργός, επιλέγοντας τυχαία γεγονότα της καθημερινής ζωής αλλά πραγματικά γεγονότα που έχει ζήσει ο ίδιος.

Οι τελευταίες σελίδες είναι προσωπική σάτιρα του συγγραφέα πάνω σε όλα τα καυτά θέματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στη χώρα μας (παγκοσμιοποίηση, γραφειοκρατία, φακελάκια, δημόσιες υπηρεσίες) πάντα με την σατυρική ματιά και την προσωπική άποψη του δημιουργού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: πρώην πρόεδροι της Ε.Λ.Π.Ν. κ. Ολυμπία Ιωσηφίδου, Γεώργιος Ορδουλίδης και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ίλια Ιωσηφίδου, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο γεωπόνος κ. Νίκος Σπάρτσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης Αθηνών κ. Ηλίας Ιορδανίδης, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε πριν την Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου.

Πηγή: ΛΑΟΣ