Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σ. Σταθμού Κατερίνης

Στην κατάμεστη από μέλη και φίλους αίθουσα του συλλόγου "Χρήστος Παπαδόπουλος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 11 π.μ. η εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτριος Σκουλαριώτης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου και εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν τα μέλη και οι κάτοικοι της συνοικίας στο σύλλογο εγγράφοντας τα παιδιά τους στα τμήματα του.

Ιδιαίτερη και αξιόλογη ήταν η παρουσία του συλλόγου Ιεροψαλτών Πιερίας ο οποίος με το χορωδιακό και ορχηστικό του σύνολο παρουσίασε ύμνους της ορθόδοξης πίστης αλλά και κάλαντα από διάφορες περιοχές της χώρας, υπό τη διεύθυνση του Λάζαρου Τσορπατζίδη.

Παράλληλα οι μικροί χορευτές των τμημάτων του συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς του πόντου και απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.

Στην συνέχεια ο πατέρας Κυριάκος Κοκελίδης, αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, αλλά ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες, προχώρησε στην κοπή της βασιλόπιτας.


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΣΤΡ. ΡΟΚΚΑ 2
Τ.Κ. 60100
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛ. 2351078825