Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Δορυφορική μετάδοση της λειτουργίας του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα


Ανακοίνωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας για την προσπάθεια δορυφορικής μετάδοσης της λειτουργίας του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Σε υλοποίηση απόφασης του παγκόσμιου συνεδρίου παρακαλούμε τα μέλη μας να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε να αναλάβει την ευθύνη και το κόστος της απευθείας δορυφορικής μετάδοσης της πατριαρχικής θείας λειτουργίας στις 15-8-2013 στην Τραπεζούντα.

Λόγω της διάλυσης της ΕΡΤ3, η φετινή θεία λειτουργία κινδυνεύει να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά από ελληνικό δίαυλο. Η προοπτική να μεταδοθεί η Θεία λειτουργία από τουρκικό κανάλι δεν είναι αποδεκτή γι’ αυτό και οι σύνεδροι του παγκόσμιου οργανωτικού συνεδρίου αποφάσισαν να στηριχθεί η προσπάθεια αναμετάδοσης της λειτουργίας με οικονομική στήριξη όλων των σωματείων μελών των ομοσπονδιών της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε.

Σας προτρέπουμε και σας παρακαλούμε λοιπόν να καταθέσετε χρηματικό ποσό το οποίο εσείς θέλετε και μπορείτε για το σκοπό αυτό μέχρι και τις 12 το μεσημέρι στις 9-8-2013 στο λογαριασμό της Π.Ο.Ε στην Εθνική Τράπεζα 238/296017-66, με την ένδειξη: Οικονομική υποστήριξη ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Καθηγητής Καρδιολογίας
Γεώργιος Παρχαρίδης

Ο Γενικός Γραμματέας
Γεωργιάδης Γιώργος
Δημοσιογράφος


Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Λ. Νίκης 1
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54624
Τηλ. 2310227822
Fax 2310227213
www.poe.org.gr
info@poe.org.gr