Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου "ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΕ" στο Σύλλογο Ποντίων "Αργοναύται - Κομνηνοί"

Ο Σύλλογος Ποντίων "Αργοναύται - Κομνηνοί" και η Πανελλήνια Ένωση Ποντίων Αξιωματικών "Αλέξανδρος Υψηλάντης" ως συνδιοργανωτες, σας προσκαλούν την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:30 στην κεντρική αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου "Αργοναύται - Κομνηνοί" επί της οδού Δαβάκη 10, Καλλιθέα, στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου "ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΕ" του συγγραφέα Μπαρίς Κόστιν - βετεράνου αξιωματικού των Ειδικών Ε.Δ. της Ρωσίας, μέλους της Ένωσης Συγγραφέων της Ρωσίας και επιφανούς εκπροσώπου του πολιτισμού της Ρωσίας.

Συντονιστής και μεταφραστής απο την ρωσική γλώσσα ο Κώστας Μαυρόπουλος, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας Π.Ε.Π.Α.

Ομιλητές:
α) Γεώργιος Λεκάκης - Συγγραφέας, Λαογράφος, Δημοσιογράφος, Στιχουργός
β) Σάββας Καλεντερίδης, Εκδότης, Συγγραφέας

Το βιβλίο αναφέρεται στην ζωή και την δράση του Αλέξανδρου Υψηλάντη, Αρχηγού και Πρωτεργάτη της Εθνεγερσίας. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Σπύρος Ευαγγελάτος, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας, Ποντιακών Σωματείων και Ενώσεων, ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι Πρόξενοι και Στρατιωτικοί Ακόλουθοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Σύλλογος Ποντίων Αργοναύται – Κομνηνοί
Δαβάκη 10
Τ.Κ. 17672
Καλλιθέα
Τηλ. 2109569518
Fax 2109573994
www.argonautai-komninoi.gr
info@argonautai-komninoi.gr