Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Έναρξη νέας περιόδου για το Σύλλογο Ποντίων Ν. Σάντας

Έναρξη νέας περιόδου για το Σύλλογο Ποντίων Ν. Σάντας

Ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Σάντας σας ενημερώνει ότι αρχίζουν οι εγγραφές για τα χορευτικά μας, που θα ξεκινήσουν την διδασκαλία Ποντιακών χορών στο τέλος του μήνα.

Θα λειτουργήσουν όλα τα τμήματα επίδειξης που ήδη υπάρχουν, όπως και νέα τμήματα εκμάθησης για τους αρχάριους αλλά και ηλικιωμένων. Δεκτές γυναίκες, άντρες και μικρά παιδιά, από την ηλικία των 6 ετών και πάνω.

Για πληροφορίες και εγγραφές, τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοικτά κάθε απόγευμα από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., όλη την εβδομάδα 16 έως και 21 Σεπτεμβρίου 2013 και την Κυριακή 22 του μήνα, θα καθοριστεί συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων για συζήτηση και καθορισμό των λεπτομερειών λειτουργίας όλων των τμημάτων που θα δημιουργηθούν!

Σας περιμένουμε όλους για να δώσουμε νέα ώθηση και ενέργεια με την μαζική συμμετοχή μας, στο κομμάτι αυτό των δραστηριοτήτων μας που στο παρελθόν έχει δοξάσει τόσο τον Σύλλογό μας, όσο και το χωριό μας γενικά.

Ας μη ξεχνάμε ότι ο πολιτισμός μας, κράτησε την Ελλάδα "ζωντανή" για χιλιετίες και είναι το "μέσον" για να επιβιώσουμε στις δύσκολες εποχές της "παγκοσμιοποίησης" που ζούμε!


Σύλλογος Ποντίων Νέας Σάντας Κιλκίς
Νέα Σάντα Κιλκίς
Τ.Κ. 61100
Τηλ. 2341064067