Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Λεγόμαστε «Απόλλων 1926»!

Λεγόμαστε «Απόλλων 1926»!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων 1926, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, με του ανακοίνωση διευκρινίζει το όνομα της ομάδας καθώς αναφέρεται σε πολλά μέσα του Τύπου λανθασμένα. Τονίζει ότι ο σωστός τίτλος είναι «ΠΑΕ Απόλλων 1926» για την αποφυγή περαιτέρω προβλήματων.

Η ανακοίνωση

«Πρόσφατα, αλλά και στο παρελθόν, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο σε διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο (γραπτό και ηλεκτρονικό),αλλά και σε διάφορα έγγραφα τα οποία αποστέλλονται στην Π.Α.Ε., να αναφέρονται εσφαλμένα η επωνυμία και ο διακριτικός τίτλος της Εταιρείας.

Επειδή το γεγονός αυτό δημιουργεί ποικίλα προβλήματα στην εν γένει λειτουργία της Π.Α.Ε. με σκοπό την ορθή πληροφόρηση και την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της Εταιρείας, επισημαίνουμε σχετικά τα εξής:

Τόσο στο Καταστατικό της Εταιρείας, το οποίο υποβλήθηκε νόμιμα στην αρμόδια Αρχή και Υπηρεσία, ήτοι στο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Τμήμα Γ.Ε.Μ.Η., όσο και στην σχετική εγκριτική απόφαση της ως άνω Υπηρεσίας για την σύσταση της Π.Α.Ε., αναφέρεται ρητά ότι η επωνυμία της Εταιρείας είναι: «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» 1926 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και ο διακριτικός τίτλος: «ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 Π.Α.Ε.».

Κατόπιν τούτου παρακαλούμε όπως εφεξής στο μέλλον, προς αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων, σε οτιδήποτε θέμα ή σχετικό έγγραφο το οποίο αφορά την Π.Α.Ε. μας να αναφέρονται η ως άνω ορθή επωνυμία και ο ως άνω ορθός διακριτικός τίτλος της Εταιρείας αυτής.

Για την Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926

Ο Πρόεδρος

Αχιλλέας Χαραλαμπίδης