Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μαθήματα Ποντιακής διαλέκτου και αγιασμός στο Σύλλογο Διποτάμων Δράμας

Μαθήματα Ποντιακής διαλέκτου και αγιασμός στο Σύλλογο Διποτάμων Δράμας

Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Διποτάμων Δράμας «Ο Άγιος Νικόλαος» ενημέρωνει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ότι ξεκινούν τα μαθήματα Ποντιακής διαλέκτου ενηλίκων στο σύλλογο. Όσοι επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 στα γραφεία του Συλλόγου (Αρκαδιουπόλεως 10).

Διδάσκων καθηγητής ο κ. Βασίλειος Χατζηθεδωρίδης, μέλος της επιτροπής του Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών Ελλάδος η οποία εξέδωσε το σχετικό βιβλίο βάση του οποίου θα διδαχθεί η Ποντιακή διάλεκτος.

Επίσης ο σύλλογος ενημερώνει για την έναρξη των τμημάτων χορού κάθε Κυριακή.

Τα τμήματα χορού είναι το εφηβικό στις 19:15 μ.μ. και των ενηλίκων στις 20:30 μ.μ.

Επίσης κάθε Τετάρτη το παιδικό στις 5 μ.μ.

Συνεχίζουν τα τμήματα εκμάθησης λύρας και νταουλιού και προστίθεται ένα νέο τμήμα εκμάθησης αγγείου. Θα δημιουργηθούν επίσης ένα νέο νηπιακό - παιδικό τμήμα, ένα νέο αρχάριο ενηλίκων και τμήμα παιδικής χορωδίας.

Όσοι φίλοι επιθυμούν να ενταχθούν σε κάποιο από τα τμήματα μας, μπορούν να επισκεφθούν το σύλλογο τις μέρες και ώρες λειτουργίας καθώς και στον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο χώρο μας, Αρκαδιουπόλεως 10, Αμπελόκηποι Δράμας.


Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Διποτάμων Δράμας «Ο Άγιος Νικόλαος»
Αρκαδιουπόλεως 10
Δράμα
Τ.Κ. 66100
Τηλ. 2521033585, 6972077021