Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Με πολιτική... έκκληση για την συντήρηση των βιβλίων της Αργυρούπολης από τον Φώτη Φανιάδη, η βασιλόπιτα της Ευξείνου Λέσχης

Με πολιτική... έκκληση για την συντήρηση των βιβλίων της Αργυρούπολης από τον Φώτη Φανιάδη, η βασιλόπιτα της Ευξείνου Λέσχης


Με έκκληση από τον πρόεδρο κ. Φώτη Φανιάδη, στους πολιτικούς της Ημαθίας για την συντήρηση και διάσωση των πολύτιμων τόμων της βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης, η οποίοι αποθησαυρίζονται στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας, καθώς και για την αγορά του παραδοσιακού κτιρίου της Βενιζέλου, για να στεγαστούν τα κειμήλια της Αργυρούπολης που τώρα φιλοξενούνται στην Εθνική Βιβλιοθήκη Αθηνών, κόπηκε το πρωί της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2014 η βασιλόπιτα του συλλόγου των Ποντίων της Νάουσας.


Παρόντες οι βουλευτές κ.κ Τσαβδαρίδης και Βεσυρόπουλος, η κ. Μπατσαρά, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καλαϊτζίδης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Παπαδόπουλος και Αδαμίδης και πολλοί φίλοι και μέλη της Λέσχης. Πριν από την κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νάουσας π. Ιωακείμ (το κομμάτι της Μητρόπολης μας βρήκε το τυχερό φλουρί!) ο κ. Φανιάδης παρουσίασε στους παρευρισκόμενους video από τις δράσεις της Λέσχης, με αποκορύφωμα του τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον πρωθυπουργό.


Ακολούθησαν χοροί του παιδικού τμήματος και ένα υπέροχο τραγούδι (Την πατρίδα μ' έχασα) που ερμήνευσε μοναδικά η Βίκυ Παπαδοπούλου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης έγινε και η ετήσια απολογιστική συνέλευση της Λέσχης. Δείτε video και φωτογραφίες.