Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Πόντιος Ολυμπιονίκης, Παναγιώτης Ποικιλίδης

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Πόντιος Ολυμπιονίκης, Παναγιώτης Ποικιλίδης
Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Πόντιος Ολυμπιονίκης, Παναγιώτης Ποικιλίδης
 
Θλίψη στο πανελλήνιο, προκαλεί ο θάνατος, αργά το βράδυ της Παρασκευής, του Ολυμπιονίκη της πάλης και παράγοντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης χειρουργήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην καρδιά καθώς είχε διαγνωστεί ανεύρυσμα αορτής και παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του. Μετά από αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε αποδείχτηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κατέληξε.

Ο θάνατός τους έγινε αμέσως γνωστός στη Θεσσαλονίκη και βύθισε στο πένθος την αθλητική κοινότητα και ιδιαίτερα τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον οποίο ο Παναγιώτης Ποικιλίδης υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια από διάφορες θέσεις.

Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό μεταμορφώσεως στην Καλαμαριά σήμερα Σάββατο στις 16:00.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν κατάφερε να βγει νικητής από την τελευταία, πιο δύσκολη μάχη του. Το Μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του και τελικά “έφυγε” σε ηλικία 49 ετών.

"Συντετριμμένοι μετά την θλιβερή είδηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το ΔΣ μετέφεραν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Πηγή: Skai