Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

"Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2014" Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοηράκλειας

"Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2014" Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοηράκλειας
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις "2014" Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοηράκλειας
 
Ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντοηράκλειας διοργανώνει και προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στο διήμερο Πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει την Παρασκευή και το Σάββατο 18 και 19 Ιουλίου 2014 αντίστοιχα.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014
Ποντιακό γλέντι με τους: Φ. Απατσίδη, Χρ, Παυλίδη, Χ. Πιπερίδη, Ν. Αμοιρίδη.

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014
Ποντιακό γλέντι με τους:
Γ. Σιαμλίδη, Θ. Κοτίδη, Ν. Αβραμίδη, Β. Τοπαλίδη, Γ. Ιακωβίδη

Τιμή Πρόσκλησης 10 ευρώ με πλήρες μενού και οικονομικές τιμές στα ποτά.
 
Ωρα έναρξης 9.30μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου.

1924 - 2014. Εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 90 χρόνων από την εγκατάσταση των πρώτων κατοίκων και την ίδρυση του χωριού με συμμετοχή ποντιακών σωματείων. Οι νοικοκυρές του χωριού που θα περνάνε μπροστά από τις αυλές τους τα συγκροτήματα θα προσφέρουν κεράσματα. Οι χορευτές θα μπουν από διαφορετικές εισόδους του χωριού και χορεύντας με την συνοδεία λύρας και νταουλιού, θα κεραστούν και θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου και θα χορέψουν όλοι μαζί ποντιακούς χορούς.

Μετά τη λήξη τα χορευτικά θα επιστρέψουν στο Σύλλογο όπου θα προσφέρουμε γεύμα και θα γίνει ένα μικρό γλέντι για τα σωματεία και τους ανθρώπους που βοήθησαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση. Ωρα έναρξης 7.00 μ.μ. Θα θέλαμε την συμμετοχή όλων, μικρών και μεγάλων. Ας δείξουμε σε όλους την φιλοξενία του χωριού μας.