Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Αγιασμό στο νέο του κτίριο πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας

Αγιασμό στο νέο του κτίριο πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας
Αγιασμό στο νέο του κτίριο πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας

Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας "Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς" ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ότι τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει αγιασμό στο καινούριο εντευκτήριο του συλλόγου στην οδό Κολοκοτρώνη 7 (απέναντι από τα VICO στην Έδεσσα). Οι κυρίες του συλλόγου θα προσφέρουν πλούσιο μπουφέ με νηστίσιμα και αρτύσιμα εδέσματα για τους παρευρισκόμενους.

Στο χώρο θα υπάρχει και ένας "κουμπαράς αγάπης" ο οποίος θα δέχεται, ό,τι θέλει και μπορεί ο καθένας από εμάς να προσφέρει, για να βοηθήσει ένα παιδί του συλλόγου μας που έχει άμεση ανάγκη, για την αντιμετώπιση σοβαρού προβλήματος υγείας. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί, θα πετύχουμε το στόχο που βάλαμε ώστε το παιδί να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να γυρίσει υγιές και πάλι δίπλα μας.

Επίσης ο σύλλογός ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι παραδίδονται μαθήματα Ποντιακής λύρας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, με υπεύθυνο καθοδηγητή τον Γιώργο Χαραλαμπίδη. Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6936532263.


Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας "Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς"
Κολοκοτρώνη 7 και Αριστοτέλους
Έδεσσα
Τ.Κ. 58200
Τηλ. & Fax: 2381022729, 6936532263