Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Τρόφιμα και φάρμακα συγκεντρώνει η ΕΠΟΝΑ για τους Κούρδους πρόσφυγες

Τρόφιμα και φάρμακα συγκεντρώνει η ΕΠΟΝΑ για τους Κούρδους πρόσφυγες
Τρόφιμα και φάρμακα συγκεντρώνει η ΕΠΟΝΑ για τους Κούρδους πρόσφυγες

Η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής συμμετέχει και εκείνη με την σειρά της στην καμπάνια συγκέντρωσης φαρμάκων και τροφίμων για τους Κούρδους πρόσφυγες της πόλης Κομπάνι.

Είναι μια προσπάθεια, στην οποία συμμετέχουν πολλοί φορείς, στήριξης των αμάχων προσφύγων της Κουρδικής πόλη “Κομπάνι”, η οποία λόγω της στρατηγικής της θέσης, έχει από τον Σεπτέμβριο μετατραπεί σε πεδίο μαχών, αφού βάλλεται ακατάπαυστα από τους τζιχαντιστές. Όλο αυτό το διάστημα οι Κούρδοι υπεραμύνονται των επιθέσεων ωστόσο, μεγάλος αριθμός αμάχων προσφύγων έχει εγκαταλείψει την πόλη και καταφύγει σε κοντινές περιοχές. 

Με την ανθρωπιστική ευαισθησία που μας χαρακτηρίζει ως λαός που βίωσε την προσφυγιά, πιστεύουμε ότι πρέπει να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τον άμαχο πληθυσμό, συνεισφέροντας ο καθένας με τις δυνατότητές του (έστω μια κονσέρβα ή ένα κουτί Panadol μπορεί να είναι πολύτιμο).

Για το σκοπό αυτό, φάρμακα και τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στην διεύθυνση Ν. Ζερβού 61 στην Καλλιθέα μέχρι και τις 28 Δεκεμβρίου, ούτως ώστε να αποδοθούν σε κάποιο από τα σημεία συγκέντρωσης μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.Για μέρες και ώρες παράδοσης, επικοινωνία Γιώργος: 693 68 51 089.

Στη αφίσα μπορείτε να δείτε την λίστα των τροφίμων και των φαρμάκων που χρειάζονται και για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε και εδώ:https://www.facebook.com/solidaritykobani.


Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής
Ν. Ζερβού 61
Καλλιθέα
Τ.Κ. 17675
Τηλ. 2112127563
Fax 2110120962