Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Με ποικίλες δραστηριότητες ξεκίνησε για το 2015 ο Φάρος Ποντίων Πατρών

Με ποικίλες δραστηριότητες ξεκίνησε για το 2015 ο Φάρος Ποντίων Πατρών
Με ποικίλες δραστηριότητες ξεκίνησε για το 2015 ο Φάρος Ποντίων Πατρών

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του δραστήριου Συλλόγου των Ποντίων της Πάτρας, στο συνεδριακό κέντρο της Αγοράς Αργύρη.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Ρώσου, π. Θεόδωρος Κωτσόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. κ. Χρυσόστομο και μετέφερε τις ευλογίες του.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και εν όψει της συμπλήρωσης των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, τιμήθηκαν τα ιδρυτικά μέλη: Αιχμαλωτίδης Κωνσταντίνος, Αιχμαλωτίδης Θεόδωρος, Αναστασοπούλου Ελένη, Ζαρωτιάδης Ηλίας, Ζαρωτιάδης Χρήστος, Ζαφειρούλης Αντώνιος, Ζαφειρούλη Ελευθερία, Ηλίαδης Γεώργιος, Καστανίδης Παναγιώτης, Κονδυλόπουλος Παναγιώτης, Μαυρομάτης Βασίλειος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Μαυρομάτη Βασιλική, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Παπαδοπούλου Μελπομένη, Πολυχρονιάδης Παύλος, Σαουλίδης Χρήστος, Συμεωνίδης Ελευθέριος, Συμεωνίδης Χαράλαμπος, Χουρπιλιάδου Πολυξένη και Ψωμιάδης Λάμπρος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Θεόδωρος Τουλγαρίδης, το μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού  Δημήτρης Βούλγαρης, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού Πατρέων Ηλίας Γκοτσόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας και ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος δυτικής Ελλάδας κ. Γεράσιμος Φεσσιάν.

Μεταξύ των μελών και φίλων του συλλόγου, τίμησαν με την παρουσία τους η συγγραφέας Ελισάβετ Καπαγερίδου και η σχεδιάστρια μόδας Λία Καστανίδη.

Επσικέψεις του Φάρου Ποντίων σε κοινωνικά ιδρύματα

Ο Φάρος Ποντίων Πατρών έστειλε και φέτος τα μηνύματα αγάπης, κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης σε κοινωνικά ιδρύματα της πόλης της Πάτρας.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε επίσκεψη και κοπή πίτας στο θεραπευτικό παιδαγωγικό κέντρο «Μέριμνα», όπου μοίρασε τις ευχές του στα παιδιά και τους υπαλλήλους.

Συνεχίζοντας την δράση του ο Φάρος Ποντίων Πατρών, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε επίσκεψη και στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών, μεταφέροντας την αγάπη του με τραγούδι και χορό από την ομάδα χορευτών του συλλόγου.


Σωματείο Ποντίων Πατρών "Ο Φάρος"
Ελ. Βενιζέλου 38 και Σολωμού (Κτήριο ΑΔΕΠ)
Πάτρα
Τ.Κ. 26333
Τηλ. & Fax: 2610337313
www.farospontionpatron.gr
info@farospontionpatron.gr