Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα 50χρονα του Σωματείου "Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα"

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα 50χρονα του Σωματείου "Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα"

Η Συντονιστική Επιτροπή για τη διοργάνωση των Εκδηλώσεων Εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» με αφορμή τον προγραμματισμό περιοδικής έκθεσης με θέμα την ιστορία της Μονής του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα και την ανιστόρησή της στο Ροδοχώρι Νάουσας και στα πλαίσια της συγκέντρωσης σχετικού εποπτικού ή ηχητικού υλικού με σκοπό την ανάδειξη άγνωστων στιγμών της ιστορίας, τον εμπλουτισμό των αρχείων του Σωματείου και της επικείμενης έκθεσης καλεί ιδιώτες, συλλόγους, σωματεία και οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ήθελε προσκομίσει σχετικό υλικό που τυχόν βρίσκεται στην κατοχή του.

Εκ του προσκομιζόμενου υλικού με ορθό και επιμελή τρόπο θα δημιουργηθούν αντίγραφα ενώ τα πρωτότυπα θα επιστραφούν στους κατόχους τους το συντομότερο δυνατό. Επιπλέον η συμβολή των κατόχων του υλικού θα καταγραφεί σε όλα τα σχετικά έγγραφα του Σωματείου αλλά και στον υπομνηματισμό της έκθεσης (λεζάντες) εφόσον το συγκεκριμένο υλικό επιλεγεί να εκτεθεί στην επικείμενη έκθεση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων με την πεποίθηση ότι η παράκλησή μας θα τύχει της ευμενούς σας αποδοχής και συνεργασίας.


Σωματείο "Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα"

Ολύμπου 78
Τ.Κ. 54631
Θεσσαλονίκη
Τηλ. - Fax: 2310271522

Ιερά Μονή: Ροδοχώρι Νάουσας
Τ.Κ. 59200
Τηλ. 2332051167