Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Με την Ελλάς Ποντίων ξεκινάει συνεργασία η ΑΕΚ

Με την Ελλάς Ποντίων ξεκινάει συνεργασία η ΑΕΚ
Με την Ελλάς Ποντίων ξεκινάει συνεργασία η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε συνεργασία με την Ελλάς Ποντίων, η οποία έχει έδρα το Αιγάλεω και είναι απ' τις ιστορικότερες ομάδες της Δυτικής Αττικής. Βλέπετε οι Πόντιοι έχουν βγάλει πολλά ταλέντα γι'αυτό η Ένωση τους ενέταξε στο δίκτυο των Ακαδημιών της.

Η διεύθυνση του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, λοιπόν, παραβρέθηκε σε σημαντικές εκδηλώσεις των συνεργαζόμενων Ακαδημιών κατά την διάρκεια των ημερών που πέρασαν.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της συνεργαζόμενης ομάδας "Ελλάς Ποντίων" στην οποία παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Δικτύου Ανάπτυξης από τον τεχνικό διευθυντή του δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Χρήστο Σίσκο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον κ. Χρήστο Αποστολίδη Υπεύθυνο της Ακαδημίας ενώ παραβρέθηκαν από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι κ. κ. Χάρης Κοπιτσής και Γιώργος Καραφέσκος.

Στα Γιάννινα παραβρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής του δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας ο οποίος παρακολούθησε αγώνες τμημάτων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων και συνομίλησε με προπονητές της ομάδας αλλά και διοικητικά στελέχη αυτής. Στην ενημέρωση που έγινε σχετικά με τους στόχους και το πλάνο του Δικτύου παραβρέθηκαν και γονείς αθλητών της Ακαδημίας.

Πηγή: Sportdog