Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΠΟΝΑ συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Η ΕΠΟΝΑ συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες
Η ΕΠΟΝΑ συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015, με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της ΠΟΕ, παραδόθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για τους πρόσφυγες που έχουν εγκατασταθεί στην Ειδομένη του Ν. Κιλκίς.

Η Νεολαία της Π.Ο.Ε. κατάφερε να δώσει μια ελάχιστη βοήθεια στους εθελοντές του Ν. Κιλκίς, ενισχύοντας έτσι την προσπάθειά τους και αποδίδοντας ένα φόρο τιμής στη μνήμη των γενοκτονημένων προγόνων μας. Σε αυτή την κίνηση συμμετείχαν αρκετοί σύλλογοι, μεταξύ αυτών και η Ε.Πο.Ν.Α..

Η προσπάθεια όμως δε σταματάει εδώ. Όσο υπάρχει ανάγκη για βοήθεια, εμείς θα δίνουμε το παρών. Η επόμενη δράση μας θα γίνει στο 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, το Σάββατο 17/10/2015 στη Λευκόβρυση Κοζάνης, όπου θα συγκεντρωθούν για ακόμα μία φορά αγαθά τα οποία θα παραδοθούν στους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ειδομένη του Ν. Κιλκίς.

Η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής στηρίζει την πρωτοβουλία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η οποία προσφέρει ένα ελάχιστο κοινωνικό έργο στις δύσκολες ώρες που περνάνε οι συνάνθρωποί μας. Γίνονται, εδώ και μέρες, προσπάθειες σε διάφορες περιοχές της χώρας μας για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους χιλιάδες πρόσφυγες που κατέφθασαν στη χώρα μας. Εμείς, ως απόγονοι ενός λαού που γνώρισε την προσφυγιά πρόσφατα δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς.

Τα προϊόντα που χρειάζονται πλέον είναι:

- αδιάβροχα, παντελόνια, αθλητικά παπούτσια, κάλτσες, εσώρουχα, από είδη ένδυσης και υπόδησης
- κονσέρβες(όχι χοιρινό), κρουασάν, ψωμί του τοστ, φρυγανιές, παξιμάδια, συσκευασμένα γάλατα, μπισκότα, σοκολάτες, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, παστέλια, κράκερ, μπάρες δημητριακών, από τρόφιμα
- οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπούνια, σαμπουάν, μωρομάντηλα, πάνες, σερβιέτες, από είδη υγιεινής
- παυσίπονα, αντιπυρετικά, αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη, κολλύρια, αποσυμφορητικά σπρέι για την μύτη   από φάρμακα.

Η συγκέντρωση των προϊόντων από την Ε.Πο.Ν.Α., γίνεται στα γραφεία του Fightsports (Ν. Ζερβού 61, Καλλιθέα).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Δαβιτίδης Γιώργος: 6936851089. Τα συγκεντρωμένα προϊόντα θα παραδοθούν το Σάββατο 17/10 στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί το 11ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών στην Λευκόβρυση Κοζάνης.

Σχετικά θέματα