Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Γεν. Συνέλευση και εκλογές για το Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων "Πόντος"

Γεν. Συνέλευση και εκλογές για το Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων "Πόντος"
Γεν. Συνέλευση και εκλογές για το Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων "Πόντος" 

Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Αλωνακίων "Πόντος" ανακοινώνει ότι κατά την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα του συλλόγου, αποφασίστηκαν τα εξής:
1) Το παρόν διοικητικό συμβούλιο παραμένει στην θέση του για χρονικό διάστημα 2 μηνών.
2) Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 4.00 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου, θα γίνει απολογιστική συνέλευση του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.
3) Θα εκλεγεί εφορευτική επιτροπή, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την διεξαγωγή των εκλογών.
4) Τα μη τακτοποιημένα και τα νέα μέλη του συλλόγου, για να έχουν δικαίωμα ψήφου ή συμμετοχής στις εκλογές, ως υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ., θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 20 ευρώ για την εγγραφή τους.
5) Η ετήσια συνδρομή των μελών να είναι 20 ευρώ.

• Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ έως την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 9.00 μ.μ., γραπτώς στα γραφεία του συλλόγου ή την Εφορευτική Επιτροπή.

• Εκλογική διαδικασία την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 από 12.00 μ.μ έως 4.00 μ.μ.

Η παρουσία των μελών και των φίλων του συλλόγου στη Γενική Συνέλευση κρίνεται απαραίτητη, για να ενημερωθούν για τα θέματα του συλλόγου, έτσι ώστε το νέο Δ.Σ που θα προκύψει να έχει την μέγιστη συμπαράσταση και ενίσχυση για να συνεχίσει ο σύλλογος να προσφέρει στην κοινωνία του χωριού και της περιοχής, το έργο και τις δραστηριότητες του.