Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Μάγεψαν τα νιάτα στην κοπή πίτας της Ευξείνου Λέσχης "Καπετάν Ευκλείδης"!

Μάγεψαν τα νιάτα στην κοπή πίτας της Ευξείνου Λέσχης Καπετάν Ευκλείδης!
Μάγεψαν τα νιάτα στην κοπή πίτας της Ευξείνου Λέσχης Καπετάν Ευκλείδης!

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και με πάθος για ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα αρχή που στόχο θα έχει να αναδείξει έναν πλούσιο πολιτισμό μέσα από την φρέσκια ματιά του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών & Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης». Πλήθος κόσμου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γέμισε την αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης. Ωστόσο, η απουσία του Γιώργου Μωυσιάδη αλλά και του Γιώργου Συρανίδη ήταν αισθητή. Η επιγραφή «Αίθουσα Εκδηλώσεων Γεώργιος Μωυσιάδης» στέκει βαριά πάνω από την πόρτα της αίθουσας, θυμίζοντας σε όλους πως από εκεί πέρασε ένας σπουδαίος άνθρωπος που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το πλούσιο έργο που είχε όχι μόνο στο μυαλό, αλλά κυρίως στην καρδιά του, για την Λέσχη. Ο νέος Πρόεδρος Γιάννης Τοπαλίδης φανερά συγκινημένος αφιέρωσε το δικό του κομμάτι στον Μωυσιάδη και τον Συρανίδη που το 2015 μας άφησαν για πάντα από τον επίγειο κόσμο.


Ο Γιάννης Τοπαλίδης όμως έδειξε από την πρώτη στιγμή πως ότι κάνει από εδώ και πέρα στο τιμόνι της Λέσχης επιθυμεί να το κάνει έχοντας στο πλευρό του όλα τα μέλη του Συμβουλίου. Για τον λόγο αυτό κάλεσε στην σκηνή το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσιάζοντας το στους καλεσμένους της εκδήλωσης.

Παράλληλα τίμησε για την προσφορά τους στην Λέσχη παιδιά που έχουν δώσει και την ψυχή τους από πολύ μικρή ηλικά! Οι Βασίλης Παρασκευόπουλος, Γεώργιος Τσιλικίδης, Αλέξανδρος Τσιλικίδης, Χρήστος Σαχσανίδης, Ασημίνα Καρτσαγκούλη και Ελένη Κρανίδου τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο για την συνεχή προσφορά τους στην Λέσχη. Ωστόσο, τις εντυπώσεις όλων έκλεψε το μικρό χορευτικό της Λέσχης που πρωτοτύπησε ανοίγοντας την εκδήλωση! Ακολούθως ο Εφημέριος του ΙΝ. Αγ. Νικολάου Μιχαήλ Κωνσταντινίδης ευλόγησε την Βασιλόπιτα και σε έναν σύντομο χαιρετισμό του κατάφερε να κλείσει όλα τα συναισθήματα των Ελλήνων του Πόντου, την ιστορία, αλλά και τους αγώνες τους προκαλώντας ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Αφουξενίδης, Τοπαλίδης, ο Πρόεδρος ΔΗΦΑ Γιώργος Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος ΑΡΩΓΗΣ Νίκος Γκασούκας, ο Αντιπρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Μιχάλης Βρεττός, οι Επικεφαλής Παράταξης Σωτήρης Ντούρος και Σπύρος Βρεττός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Νίκος Κολετζάκης και η πολιτευτής Ευρώπη Κοσμίδου.

Πηγή: Acharnorama