Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Απόλυτα επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας

Απόλυτα επιτυχημένος ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας

Απόλυτα επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας & Περιχώρων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 με εκπληκτική παρουσία και συμμετοχή καθώς και με αστείρευτο κέφι στο κατάμεστο Κτήμα Αφροδίτη.

Τον χορό προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σεβεντεκίδης Βαγγέλης ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο για την πέρα από κάθε προσδοκία προσέλευση και τιμή προς τον Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας.

Στην κατάμεστη αίθουσα ο ιστορικός Σύλλογος και συγκεκριμένα οι χορευτές, τα μέλη και οι φίλοι του διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι το ξημέρωμα με ένα εξαιρετικό ποντιακό πρόγραμμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας αποσπά θετικότατα σχόλια από όλους για την άριστη οργάνωση και τη ζωντάνια και αριστοτεχνία των χορευτικών τμημάτων.

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στις τιμητικές βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο Κοσμίδης Κων/νος για την προσφορά του στο σύλλογο, ο Αποστολίδης Άγγελος για την κατάκτηση της 1ης θέσης και το χρυσό μετάλλιο στο άθλημα της πάλης, ο Γκουτσίδης Χρήστος και η Γκουτσίδου Ελευθερία για τη διάκρισή τουςστον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την Ιστορία των Ελλήνων του Πόντου της Π.Ο.Ε., η Μπαλτά Χρύσα, η Γκιάτα Μάρθα, η Τσαγκαλίδου Ωραία και η Τόκα Ελισάβετ για τις σχολικές τους επιδόσεις καθώς και το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Κοταρίδης για την εισαγωγή του στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ.

Στον Ετήσιο Χορό παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Αντωνίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Ναλμπάντης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αλεξάνδρειας κ Μπρουσκέλης, ο Δκτης της Π.Υ. Αλεξάνδρειας κ. Αμανατίδης, ο Πρόεδρος Σχ. επιτροπών κ. Κυτούδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κιρκιλιανίδης, ο Δκτης του Α.Τ. Πλατέος κ. Σιδηρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΣΠΟΣ Μακεδονίας-Θεσσαλίας κ Σαρβανίδης Λεωνίδας και εκπρόσωποι συλλόγων.

Πηγή: Alexandreia Mou