Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία στη Λάρισα

Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία στη Λάρισα
Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία στη Λάρισα

Ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, ο Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας κλείνοντας τις από κοινού εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου για φέτος, οργανώνουν την κεντρική εκδήλωση σχετικά με την Γενοκτονία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 και ώρα 20.00, στο αμφιθέατρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας (οδός Πατρόκλου και Δευκαλίωνος).

Ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός,  ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης,  ο Βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Βουλευτής της Αρμενικής Εθνοσυνέλευσης και μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνόδου της Ορθοδοξίας, κ. Αχογιάν Άραγκατς, ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ και πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, κ. Γεώργιος Παρχαρίδης, ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας, κ. Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.