Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Την 12η εθελοντική αιμοδοσία της, πραγματοποιεί η ΕΠΟΝΑ

Την 12η εθελοντική αιμοδοσία της, πραγματοποιεί η ΕΠΟΝΑ
Την 12η εθελοντική αιμοδοσία της, πραγματοποιεί η ΕΠΟΝΑ

Η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη», τον Σύλλογο Κρητών «Η Μεγαλόνησος», τον Σύλλογο Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών, τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε μια προσπάθεια που έγινε θεσμός.

Η αιμοδοσία του Συλλόγου περιέχει έναν ακόμα ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς έχει λάβει χαρακτήρα «πανελλήνιας εμβέλειας». Και τούτο διότι, οι φορείς που την στηρίζουν, προερχόμενοι από διαφορετικές περιοχές, εκπροσωπούν τον ελληνισμό εν συνόλω, δηλαδή τόσο τον μητροπολιτικό όσο και τον οικουμενικό. Η συνεργασία τόσων συλλόγων μας γεμίζει αισιοδοξία ότι η αιμοδοσία αυτή θα αποτελέσει ορόσημο για το μέλλον. Σας καλούμε, λοιπόν, να στηρίξετε αυτό το μοναδικό εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ενισχύοντας με την συμμετοχή σας την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 από τις 9:00 έως τις 13:30 στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα Λαυρίου.

Όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα έχουν τη δυνατότητα, απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
- Τηλαβερίδης Χρήστος 6947409033
- Βαρυθυμιάδης Γεώργιος 6948001630