Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

e-Pontos.gr | Η ηλεκτρονική εφημερίδα με τα νέα των Ποντίων σε όλο τον κόσμο

e-Pontos.gr | Η ηλεκτρονική εφημερίδα με τα νέα των Ποντίων σε όλο τον κόσμο
e-Pontos.gr | Η ηλεκτρονική εφημερίδα με τα νέα των Ποντίων σε όλο τον κόσμο

Από τις 17 Αυγούστου 2007 που ξεκίνησε το www.e-Pontos.gr και λίγο πριν μπούμε στον 10ο χρόνο καθημερινής ενημέρωσης με νέα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, ενδιαφέροντα άρθρα και ειδήσεις από τον Ποντιακό χώρο που ως σκοπό έχουν την ενημέρωση όλων μας γύρω από θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό έχουμε προσπαθήσει (και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει) να καλύψουμε με σοβαρότητα, εγκυρότητα και αμεσότητα όλες τις μεγάλες Ποντιακές εκδηλώσεις αλλά και την καθημερινή ροή των ειδήσεων που αφορούν όλους τους Πόντιους, σε όλο τον κόσμο!

Καθημερινή ροή νέων και παρουσίαση της δραστηριότητας όλων των Ποντιακών Συλλόγων, Ομοσπονδιών, Πανελλαδικά και Πανευρωπαϊκά Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, Συναπαντήματα Ποντιακής Νεολαίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάλυψη με ρεπορτάζ αλλά και ζωντανή μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας που πραγματοποιείται από τον Δεκαπενταύγουστο του 2010 στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα αλλά και στην Καστανιά Ημαθίας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, άρθρα, αφιερώματα, Ποντιακές συνταγές, ιστορικά και λαογραφικά θέματα αλλά και παρουσίαση διαφόρων θεμάτων.

Το e-Pontos.gr μέσα σε αυτά τα 9 και πλέον χρόνια, καθιερώθηκε ως η μοναδική ηλεκτρονική εφημερίδα των Ποντίων σε όλο τον κόσμο με ύλη του ότι συμβαίνει αποκλειστικά και μόνο στον Ποντιακό χώρο!

Όσο αν και περνούν τα χρόνια και το βάρος μεγαλώνει, ένα δεν θα αλλάξει σίγουρα. Η σοβαρότητα και η αφοσίωση σε αυτό που με Σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση επιλέξαμε να κάνουμε...

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και αναγνώστες για την στήριξη και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια!