Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

«Ας γίνει επιτέλους το Απόλλων Πόντου»!

«Ας γίνει επιτέλους το Απόλλων Πόντου»!
«Ας γίνει επιτέλους το Απόλλων Πόντου»!

Εκλογές διεξήχθησαν στον «Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου», από τις οποίες προέκυψε νέα διοίκηση. 

Ο Μιχάλης Φωτιάδης είναι ο νέος πρόεδρος, ενώ πλην του προαναφερθέντα εξελέγησαν και οι Παναγιώτης Ασλανίδης, Μάκης Ιωακειμίδης, Πέτρος Καρακασίδης, Κώστας Μαραντίδης, Αλέξανδρος Νεράντζης, Παντελής Πασχαλίδης, Στέφανος Ταλατζίδης και Τάσος Χριστοφορίδης.

«Ο Απόλλων έχει όραμα. Υπάρχουν ήδη επαφές με Καστοριά, Κατερίνη, Κιλκίς και πολλές άλλες πόλεις. Πρέπει επιτέλους να προσεγγίσουμε εμείς οι ίδιοι τους Ποντίους όλης της χώρας. Ας γίνει επιτέλους το Απόλλων Πόντου. Να μη σταθούμε σε διαφωνίες. Ας πετάξουμε το μπαλάκι στους Ποντίους όλης της Ελλάδας. Το κλειδί είναι ένα. Λίγη βοήθεια απ' όλους μας. Οι εποχές είναι δύσκολες. Υπάρχει πλάνο, για να βοηθήσουν όλοι όπως και όπου μπορούμε. Θα ανακοινωθεί σε μερικές μέρες. Ο Απόλλων δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι πολλά τμήματα. Μπορούμε να στηρίξουμε βήμα - βήμα κάποιο τμήμα. Το Volley μας κράτησε, ενώ η ομάδα έπεσε στα τάρταρα και έπαιζε στα γήπεδα της Δ' Εθνικής», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Φωτιάδης στην ομιλία του. 

Απαντώντας σε ένα μέλος μέλος από το κοινό της Γ.Σ. για το πρόγραμμα του Ομίλου, ο κ. Φωτιάδης συμπλήρωσε: «Μείωση της συνδρομής και μαζικοποίηση του Ομίλους, ομιλίες και εκδηλώσεις οι οποίες θα συνδιοργανώνονται με Ποντιακά σωματεία, 5μελής επιτροπή Ποντιακού Ελληνισμού, εκπομπές στους Ακρίτες του Πόντου, πούλμαν αγώνων για τα μέλη του Ομίλου. Υπάρχουν πολλά και συγκεκριμένα πράγματα τα οποία μπορούν να γίνουν και δεν είναι δύσκολο».

Πηγή: Metrosport