Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεχροκάμπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεχροκάμπου

του Κώστα Χιώτη

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία 9 Ιουλίου 2016, ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεχροκάμπου στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε τίμησε το σύλλογο του Κεχροκάμπου όπου πραγματικά το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον ακούραστο κ. Γιάννη Φουλίδη ως πρόεδρο να συνεχίζει το πετυχημένο έργο των προκατόχων του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε τμήμα ποντιακού συλλόγου από τη Θεσσαλονίκη όπου σε άψογους χορευτικούς σχηματισμούς κατάφεραν και κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου .

Η ερμηνεία των ποντιακών τραγουδιών με την καταπληκτική μουσική γέμισε τα βουνά του Κεχροκάμπου που λες και περίμεναν και αυτά την εκδήλωση χαρίζοντας στο κόσμο που χόρευε ένα δροσερό αεράκι έτσι ώστε να συνεχίζουν και να συνεχίζουν ως το ξημέρωμα τους ποντιακούς χορούς.

Οι εθελοντές του χωριού πρόσφεραν ψυχή και σώμα και κατάφεραν με τις συντονισμένες εργασίες τους να χαρίσουν ένα όμορφο βράδυ.

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με αντιπροσωπία ο Δήμος Νέστου, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ κ. Αντωνιάδης Κώστας καθώς και εκπροσώπηση από την ΔΗΜ.Τ.Ο Νέστου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Πασχαλίδη Φώτη.

Πηγή: Chrysoupoli News