Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Με επιτυχία η "Γιορτή Κερασιού" από τους Κομνηνούς Ροδοχωρίου

Με επιτυχία η "Γιορτή Κερασιού" από τους Κομνηνούς Ροδοχωρίου
Με επιτυχία η "Γιορτή Κερασιού" από τους Κομνηνούς Ροδοχωρίου

Άλλη μια "Γιορτή Κερασιού" αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδοχωρίου "Οι Κομνηνοί" και οι εντυπώσεις που άφησε μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν.

Την πρώτη μέρα ο Κώστας Θεοδοσιάδης και ο Στέργιος Ζιμπιλιάδης με τις νότες τους ξεσήκωσαν τον κόσμο και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο μέχρι τις πρωινές ώρες, ενώ στην λύρα τους συνόδεψαν οι Γιάννης Σανίδης και Νίκος Κοκκινίδης και στο νταούλι ο Γιάννης Πολυχρονίδης.

Εξαιρετικά ήταν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας "Άγιος Θεόδωρος Γαβράς" και το χορευτικό τμήμα Ροδοχωρίου.

Την δεύτερη μέρα ο Στάθης Τσαϊρίδης και ο Τάσος Παρχαρίδης στο τραγούδι ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, στη λύρα ήταν ο Γιώργος Αυγητίδης, και στο νταούλι ο Παναγιώτης Καρυπίδης.

Εξαιρετικά ήταν τα χορευτικά "Όμιλος Γενίτσαροι" και "Μπούλες" από τη Νάουσα και οι Μωμόγεροι Ροδοχωρίου.

Στον ήχο και στα πλήκτρα και τις δυο μέρες ήταν ο Δημήτρης Φουντουκίδης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου "Οι Κομνηνοί" θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους στην "Γιορτή Κερασιού", καθώς επίσης τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να υπάρχουν αυτές οι δυο υπέροχες βραδιές, τα χορευτικά τμήματα που πήραν μέρος στην εκδήλωση, τους χορηγούς που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει επιτυχία η γιορτή, αλλά και όλους όσους πρόβαλαν τη γιορτή από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Φυσικά όλους τους εθελοντές που και φέτος ανάλαβαν το δύσκολο έργο του στησίματος της γιορτής και το διεκπεραίωσαν με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους βρέθηκαν το διήμερο στις εγκαταστάσεις του Παλιού συνεταιρισμού Ροδοχωρίου, που χωρίς την παρουσία του κόσμου δε θα είχαν κανένα νόημα και σκοπό τα παραπάνω και ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου με την υπόσχεση ότι θα κάνει το καλύτερο για να υπάρχει ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα.