Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Οικονομική ενίσχυση για τον αγώνα Διεθνοποίησης της Γενοκτονίας ζητά η ΠΟΕ

Οικονομική ενίσχυση για τον αγώνα Διεθνοποίησης της Γενοκτονίας ζητά η ΠΟΕ
Οικονομική ενίσχυση για τον αγώνα Διεθνοποίησης της Γενοκτονίας ζητά η ΠΟΕ

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, ενημερώνει με επιστολή της τα μέλη και τους φίλους της ότι αταλάντευτα συνεχίζει τον αγώνα της για τη Διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν. Στην προσπάθεια της αυτή ανακοινώνει το λογαριασμό ειδικού σκοπού στην Εθνική Τράπεζα για την ενίσχυση του αγώνα.

Αναλυτικά η επιστολή έχεις ως εξής:

Η Διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου είναι μια διαδικασία δύσκολη και απαιτεί διαρκή αγώνα. Ωστόσο δεν είναι κάτι ανέφικτο. Εμείς οι Έλληνες Ποντιακής καταγωγής έχουμε δικαίωμα στην μνήμη  και θα αγωνισθούμε ενάντια στην βαρβαρότητα ως την τελική δικαίωση. 

Μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας το 1994 από το ελληνικό κοινοβούλιο, ο Οικουμενικός Ποντιακός Ελληνισμός πέραν των εκδηλώσεων μνήμης διεκδικεί δυναμικά την Διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, γιατί η αποσιώπηση και άρνηση της γενοκτονίας συνιστά το τελικό στάδιο τέλεσης του εγκλήματος.

Από ιστορική άποψη το θέμα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και των λοιπών χριστιανικών λαών τεκμηριώθηκε και επιβεβαιώθηκε ήδη από το 2007, από το αρμόδιο παγκόσμιο επιστημονικό όργανο την Διεθνή Ένωση Ακαδημαϊκών για την μελέτη των Γενοκτονιών.

Εμείς οι απόγονοι των Γενοκτονημένων Ελλήνων του Πόντου δίνουμε συνεχείς αγώνες χωρίς περιστολές, ανταποκρινόμενοι στο χρέος μας απέναντι στους προγόνους μας μα και απέναντι σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, καθώς το ζήτημα της Γενοκτονίας και του αγώνα για την διεθνή αναγνώριση δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο σε εμάς τους Έλληνες Ποντίους ούτε να καταστεί ελληνική υπόθεση, αλλά αποτελεί ζήτημα ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα για την διεθνοποίηση του ζητήματος της Γενοκτονίας των προγόνων μας διατηρεί λογαριασμό ειδικού σκοπού στην Εθνική Τράπεζα για την ενίσχυση του αγώνα (Αρ.Λογ. 238/296024-91).

Δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα έως την τελική δικαίωση.