Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

«Ροδίτης 2016» - Ποντιακές γιορτές πολιτισμού και παράδοσης

«Ροδίτης 2016» - Ποντιακές γιορτές πολιτισμού και παράδοσης
«Ροδίτης 2016» - Ποντιακές γιορτές πολιτισμού και παράδοσης

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτη διοργανώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στις 9:30 μ.μ., στις ετήσιες γιορτές πολιτισμού και παράδοσης «Ροδίτης 2016», στην κεντρική πλατεία Ροδίτη.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Οι αδελφοί Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης έρχονται στο Ροδίτη με δοξάρι και φωνή να παίξουν και να τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει… «Ψυχή και Σώμα», ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος, ανταμώνουν με σπουδαίους συνθέτες, συνομιλούν με την Ελληνική μουσική παράδοση, με τρόπο μοναδικό και παντρεύουν μουσικές του κόσμου!

Μια μοναδική ροή ρεπερτορίου και μια ομάδα 7 εξαιρετικών μουσικών, συνθέτουν μια από τις πιο δεμένες μουσικές ομάδες της χώρας μας, ικανή να μας εκπλήξει, να χαϊδέψει τα αυτιά μας και να ξεσηκώσει τις ψυχές μας!

Μαζί τους συμμετέχουν η Αγάπη Τσαΐδου στο τραγούδι και ο Γιάννης Βελισσάρης στην λύρα συμπληρώνοντας την βραδιά με περισσότερο ποντιακό γλέντι.
Τιμή εισόδου 5€

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Μεγάλη ποντιακή βραδιά με τους Στάθη Νικολαΐδη και Δημήτρη Καρασαββίδη στο τραγούδι, Γιώργο Ατματζίδη στην λύρα και Κώστα Ζώη στο νταούλι.
Τιμή εισόδου 3€

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και ποντιακή βραδιά με την Αγάπη Τσαΐδου στο τραγούδι, τον Γιάννη Βελισσάρη στην λύρα, τον Νίκο Αφεντουλίδη στα πλήκτρα και τον Αλέξανδρο Αντωνιάδη στο νταούλι.

Είσοδος δωρεάν.