Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Κλείσαμε τα 9 και μπαίνουμε αισίως στα 10! Χρόνια Πολλά e-Pontos.gr!

Κλείσαμε τα 9 και μπαίνουμε αισίως στα 10!   Χρόνια Πολλά e-Pontos.gr!
Κλείσαμε τα 9 και μπαίνουμε αισίως στα 10!   Χρόνια Πολλά e-Pontos.gr!

17 Αυγούστου 2007. Πρώτη ανάρτηση για το e-Pontos με θέμα την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας.

Πέρασαν κιόλας 9 χρόνια. 9 χρόνια καθημερινής πλέον ενημέρωσης με νέα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, ενδιαφέροντα άρθρα και ειδήσεις από τον Ποντιακό χώρο που ως σκοπό έχουν την ενημέρωση όλων μας γύρω από θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Με σοβαρότητα και εγκυρότητα, αμεσότητα και αφοσίωση στην ενημέρωση, καλύψαμε, παρουσιάσαμε, και συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τις μεγάλες Ποντιακές εκδηλώσεις αλλά και την καθημερινή ροή των ειδήσεων που αφορούν όλους τους Πόντιους, σε όλο τον κόσμο!

Στηρίξαμε και στηρίζουμε ως χορηγοί επικοινωνίας, καθημερινά πλέον, πλήθος εκδηλώσεων.

Καθημερινή ροή νέων και παρουσίαση της δραστηριότητας όλων των Ποντιακών Συλλόγων, Ομοσπονδιών, Πανελλαδικά και Πανευρωπαϊκά Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, Συναπαντήματα Ποντιακής Νεολαίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάλυψη με ρεπορτάζ αλλά και ζωντανή μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας που πραγματοποιείται από τον Δεκαπενταύγουστο του 2010 στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα αλλά και στην Καστανιά Ημαθίας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, άρθρα, αφιερώματα, Ποντιακές συνταγές, ιστορικά και λαογραφικά θέματα αλλά και παρουσίαση διαφόρων θεμάτων είναι η καθημερινή μας ύλη.

Το e-Pontos.gr μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια, καθιερώθηκε ως η μοναδική ηλεκτρονική εφημερίδα των Ποντίων σε όλο τον κόσμο με ύλη του ότι συμβαίνει αποκλειστικά και μόνο στον Ποντιακό χώρο!

Να σημειώσουμε σε όλα αυτά ότι από τον Ιούλιο του 2011 λειτουργεί και το ραδιόφωνο του e-Pontos, το e-Pontos Radio, συμβάλλοντας και αυτό με τον τρόπο του στη διατήρηση και διάσωση της Ποντιακής μουσικής παράδοσης.

Όσο αν και περνούν τα χρόνια και το βάρος μεγαλώνει, ένα δεν θα αλλάξει σίγουρα. Η σοβαρότητα και η αφοσίωση σε αυτό που με Σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση έχουμε επιλέξει να κάνουμε...

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και αναγνώστες για την στήριξη και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια!

e-Pontos.gr


Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...