Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

20ο Μοθοπωρί Αροθυμίας στο Ελευθέριο - Κορδελιό

20ο Μοθοπωρί Αροθυμίας στο Ελευθέριο - Κορδελιό
20ο Μοθοπωρί Αροθυμίας στο Ελευθέριο - Κορδελιό

Ο Σύλλογος Ποντίων Ελευθερίου - Κορδελιού διοργανώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στις τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις "20ο Μοθοπωρί Αροθυμίας" που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 9 έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο μνημείο της Γενοκτονίας στην πλατεία Ελευθέριου Βενιζέλου στις 8:00 μ.μ.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016
- Περιήγηση στον Πόντο από το Σύλλογο Ποντίων Ελευθερίου-Κορδελιού.
- Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους: Γιώργο Σιαμλίδη, Γιάννη Γκόσιο και Γιώτα Παπαδοπούλου στο τραγούδι, Πόλυ Παυλίδη, Αβραάμ Γκόσιο και Κώστα Τσακλίδη στη λύρα.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016
- Παραδοσιακοί χοροί από το Σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βορείου Ελλάδος «Αλέξανδρος», το Σύλλογο Ποντίων Καλλιθέας - Συκεών και το Σύλλογο Κατοίκων Ν. Πολιτείας Ευόσμου.
- Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους: Στάθη Νικολαΐδη, Σάββας Σαπουνίδης στο τραγούδι, Κώστα και Γιώργο Ζαπουνίδη στη λύρα και το τραγούδι, Νίκο Σαββίδη και Παύλο Οργαντζίδη στη λύρα και το τραγούδι, Πόλυ Παυλίδη και Κώστα Σωπιάδη στη λύρα.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016
- Παραδοσιακοί χοροί από το Σύλλογο Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», το Σύλλογο Σμυρναίων Μικρασιατών «Η Αγία Φωτεινή, το Σύλλογο Ποντίων Δάφνης «Παναγία Κίρεσλι» και το χορευτικό του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου.
- Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους: Αλέξη Παρχαρίδη και Μπάμπης Ιορδανίδη στο τραγούδι, Αντώνη Παπαδόπουλο στη λύρα και το τραγούδι, Ανδρέα Κουγιουμτζίδη, Γιάννη Σανίδη, Λευτέρη Ραφαηλίδη στη λύρα και Μπάμπη Ραφαηλίδη στο νταούλι.