Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Αλλάζει μέρος η 2η Γιορτή Γης «Λύρες της Ελλάδας» στη Χαρίεσσα

Αλλάζει μέρος η 2η Γιορτή Γης «Λύρες της Ελλάδας» στη Χαρίεσσα
Αλλάζει μέρος η 2η Γιορτή Γης «Λύρες της Ελλάδας» στη Χαρίεσσα

Στον προαύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Χαρίεσσας μεταφέρεται, λόγω καιρού, η 2η γιορτή γης "Λύρες της Ελλάδας" της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016.

Τρία διαφορετικά μέρη μίας μόνο Ελλάδας, τρεις διαφορετικές λύρες με μόνο κοινό τις χορδές τους! Πόντος Κρήτη Θράκη μαζί με τις λύρες τους θα συναντηθούν για ένα και μοναδικό ταξίδι, ένα και μοναδικό πάντρεμα σε μία σκηνή, σε μία Γιορτή Γης! Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας φέρνουν στην σκηνή της Γιορτής Γης τον Πόντο. Ο σύλλογος Κρητικών Ημαθίας θα εκπροσωπήσει στο μοναδικό αυτό πάντρεμα την λεβεντογέννα Κρήτη μας ενώ ο Όμιλος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος "Αράπιτσα" θα ενώσει την μονάκριβη μας Θράκη!

Ταυτόχρονα η «2η Γιορτή Γης» κρατά σταθερά το σκοπό της για την ανάδειξη των  Ημαθιώτικων καρπών, φέτος μέσα από πρωτότυπες και δροσερές προτάσεις χυμών, φρούτων αλλά και τοπικών προϊόντων.

Τα μικρότερα σε ηλικία παιδία θα έχουν την χαρά να απασχοληθούν δημιουργικά από τον σύλλογο Art Ville με δράσεις, αθλοπαιδιές γύρω από το ροδάκινο ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα «Χαρίζουμε Χαμόγελα» συγκεντρώνοντας και ανακυκλώνοντας πλαστικά καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Σχετικά θέματα