Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Από πότε απαγορεύονται οι κάμερες και τα Ποντιακά μέσα σε γενικές συνελεύσεις της ΠΟΕ;

Από πότε απαγορεύονται οι κάμερες και τα Ποντιακά μέσα σε γενικές συνελεύσεις της ΠΟΕ;
Από πότε απαγορεύονται οι κάμερες και τα Ποντιακά μέσα σε γενικές συνελεύσεις της ΠΟΕ;

Στην Περιφερειακή Εκλογοαπολογιστική Σύνοδο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Δυτ. Μακεδονίας & Ηπείρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας που διεξήχθη, την, Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, στο αμφιθέατρο του Κοινοτικού Καταστήματος Ποντοκώμης, με θέματα την εκλογή Προεδρείου και 3μελούς εφορευτικής επιτροπής, λογοδοσία Απερχόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου, συζήτηση επί των πεπραγμένων και της λογοδοσίας του Π.Σ. & αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Π.Σ., δυσάρεστη εντύπωση προκαλεί το γεγονός που αποκάλυψε ο παρουσιαστής της εκπομπής ” Πόντος Ο Εύξεινος”, του τηλεοπτικού σταθμού FLASH, κ. Κωνσταντίνος Περτσινίδης.

Διαβάστε τι γράφει:

"Με αφορμή την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σπος Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου της ΠΟΕ σήμερα στην Ποντοκώμη. Έχω να καταθέσω τα εξής και αφορά το ζήτημα της παρουσίας μου για να καλύψω για τις ανάγκες του ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα του Οργανωμένου χώρου. Κατά παράδοξο τρόπο ενώ είχε περάσει αρκετή ώρα τέθηκε θέμα από το προεδρείο του απερχόμενου Δ.Σ. κατόπιν παρέμβασης άνωθεν για το αν πρέπει να βρίσκομαι στο χώρο της συνέλευσης για να καταγράψω την διαδικασία. Τέθηκε το θέμα προς ψηφοφορία και το σώμα της συνέλευσης αποφάσισε υπέρ της παρουσίας για την συνέχιση της καταγραφής. Και ευχαριστώ δημόσια τους συνέδρους για την αποδοχή και την στήριξη. Στην κορυφαία αυτή δημοκρατική διαδικασία και έκφραση των σωματείων της ΠΟΕ όπου τίποτα δεν είναι κρυφό για τα τεκταινόμενα του χώρου λογικές αποκλεισμού δεν έχουν θέση.

Θλίβομαι γιατί εδώ και πολλά χρόνια έχουμε αναδείξει και συνεχίζουμε μέσα από την κάμερα της εκπομπής ”Πόντος Ο Εύξεινος” στην τηλεόραση Flash-tv πέρα από την θεματολογία της εκπομπής και όλες τις δράσεις της ΠΟΕ τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά και στην Δυτική Μακεδονία. Δυστυχώς δεν είμαστε αρεστοί γιατί έχουμε μια άλλη προσωπική άποψη για τα τεκταινόμενα της ΠΟΕ και αυτό δυστυχώς συνεχίζει να ενοχλεί.”


Πηγή: Kozan