Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Το βιβλίο του Λευτέρη Χαψιάδη παρουσιάζει η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας

Το βιβλίο του Λευτέρη Χαψιάδη παρουσιάζει η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας
Το βιβλίο του Λευτέρη Χαψιάδη παρουσιάζει η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του στιχουργού – συγγραφέα Λευτέρη Χαψιάδη, με τίτλο «Κάθε τραγούδι και καημός», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Χειρόγραφο».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας, ενώ ομιλητές θα είναι ο καθηγητής Νευροχειρουργικής Α.Π.Θ., Παναγιώτης Σελβιαρίδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης, ο πρώην εκπαιδευτικός και πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Νίκος Κούτρας, ο πρώην διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιώργος Χεριστανίδης, ο εκδότης και επιχειρηματίας, Θεόδωρος Γεωργιάδης.

Συντονιστής της εκδήλωσης, αλλά και εκ των ομιλητών θα είναι ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας και δημοσιογράφος, Μπάμπης Παναγιωτίδης.

Το βιβλίο αποτελείται από 25 διηγήματα, εμπνευσμένα από 25 γνωστά τραγούδια, μεταξύ των οποίων και ένα του Λευτέρη Χαψιάδη, το «Μία είναι η ουσία», το οικόσημό του, όπως το αποκαλεί. Αρκετά από τα 25 τραγούδια είναι γραμμένα σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.