Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο σκίτσου στην "Μίεζα" Κοπανού

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο σκίτσου στην "Μίεζα" Κοπανού
Πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο σκίτσου στην "Μίεζα" Κοπανού

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η πρώτη συνάντηση - σεμινάριο σκίτσου στον Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. Κοπανού «Η Μίεζα», σε συνεργασία με τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη.

Μία ακόμα δράση, που προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό και βοηθάει στην ψυχική γαλήνη των κατοίκων του Κοπανού και όχι μόνο, ξεκίνησε και κάθε μήνα θα πραγματοποιείτε στην αίθουσα του Συλλόγου, στην κεντρική πλατεία Κοπανού.

Το σεμινάριο του σκίτσου πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση του γνωστού σκιτσογράφου Δημήτρη Νικολαΐδη, του πρώτου και μοναδικού σκιτσογράφου που έχει εκδώσει βιβλίο εκμάθησης σκίτσου στην Ποντιακή διάλεκτο. Οι φίλοι του σκίτσου (μικροί και μεγάλοι), θα διδαχτούνε τα μυστικά του σκίτσου μιλώντας την Ποντιακή διάλεκτο ταυτόχρονα, σιγά - σιγά, κάποιες λέξεις και εκφράσεις της Ποντιακής διαλέκτου, όπως ταυτόχρονα θα διδαχτούνε βήμα - βήμα την τέχνη του σκίτσου.

Έτσι απλά, με εύκολο τρόπο, την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου ξανασυναντηθήκανε οι φίλοι του σκίτσου και συνέχισαν το ταξίδι που ξεκίνησαν στον υπέροχο κόσμο της τέχνης, της τέχνης του σκίτσου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977939806 και 2332043306.