Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Η Ποντιακή κωμωδία "Ο ψεύτες" παρουσιάζεται στη Δραπετσώνα

Η Ποντιακή κωμωδία "Ο ψεύτες" παρουσιάζεται στη Δραπετσώνα
Η Ποντιακή κωμωδία "Ο ψεύτες" παρουσιάζεται στη Δραπετσώνα

Μια λαϊκή παροιμία λέει: «Χαρά σ’ εκείνον που γελά, με τα παθήματά του, που κάνει γλέντι τον καημό, χορό τα βήματά του»! Και ίσως η συγκεκριμένη παροιμία να μας χαρακτηρίζει, εμάς τους Πόντιους, μια δόση λίγο περισσότερο! Και τα παθήματά μας πολλά, και οι καημοί… Όμως το χαμόγελο, το γέλιο, ο χορός, δεν πρέπει να λείπουν από τη ζωή μας… Γιατί όλα αυτά μάς φέρνουν πιο κοντά τον έναν στον άλλο. Και εκεί είναι η δύναμή μας!

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στις 6:30 μ.μ. η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της να απολαύσουν τη νέα κωμωδία «Ο Ψεύτες» της Ποντιακής Θεατρικής Σκηνής του συγγραφέα και σκηνοθέτη Ιωάννη Χ. Κοσμίδη, με ελεύθερη είσοδο!

Παίζουν οι Πέτρος Σεϊτόπουλος, Νίκος Κουσίδης, Κώστας Σπυριδόπουλος, Ορφέας Κοσμίδης, Βάσω Λαζαρίδου, Αποστόλης Παπαδημητρίου και τρία μέλη της Ένωσης Ειρήνη Κεσίδου, Μαγδαληνή Κωστελίδου και Νίκη Παπαδοπούλου! Στο τραγούδι ο Γιώργος Τσιλικίδης και στη λύρα ο Δημήτρης Κοσμίδης.

Σκηνοθέτης και όλοι οι συντελεστές της παράστασης, αποφάσισαν να την αφιερώσουν στη μνήμη του αγαπητού μέλους, που υπηρέτησε το σύλλογο αθόρυβα και με μεράκι, Χαράλαμπου Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή...