Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

"Αδειάζει" με νέα ανακοίνωση της η ΟΣΕΠΕ τους τρεις πρώην προέδρους της

"Αδειάζει" με νέα ανακοίνωση της η ΟΣΕΠΕ τους τρεις πρώην προέδρους της
"Αδειάζει" με νέα ανακοίνωση της η ΟΣΕΠΕ τους τρεις πρώην προέδρους της

Όπως είναι ήδη γνωστό στην τελευταία συνεδρίαση της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε., την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, το μέλος του Δ.Σ της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε. Γιώργος Αμαραντίδης διάβασε την επιστολή των τριών προέδρων της Ο.Σ.Ε.Π.Ε. Γιώργου Τσορακλίδη, Γιώργου Αμαραντίδη και Γιάννη Μπουρσανίδη για την ελλιπή ενημέρωση των σωματείων της Ο.Σ.Ε.Π.Ε. για τα τεκταινόμενα στη ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε.

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΣΕΠΕ την Τετάρτη 29 Μαρτίου, με την οποία ξεκαθαρίζει όλα όσα την αφορούν σχετικά με τη ΔΙΣΥΠΕ, επανέρχεται με νέα ανακοίνωση της επιχειρώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά την επιστολή των τριών πρώην προέδρων της που ανεγνώσθη στο ΔΣ της ΔΙΣΥΠΕ.

Παρακάτω παρατίθεται αυτούσια η ανακοίνωση της ΟΣΕΠΕ.

Με γραπτή του επιστολή ο Σύλλογος Ποντίων Φρανκφούρτης ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ότι έχει λάβει εγκαίρως και νόμιμα όλες τις σχετικές ενημερώσεις μας για όλα τα θέματα και φυσικά και αυτά που αφορούν την ΔΙ.ΣΥ.ΠΕ. 

Έτσι ο Σύλλογος που ανέδειξε στα ύπατα αξιώματα της ΟΣΕΠΕ, τον πρώην Πρόεδρο Γιώργο Αμαραντίδη, τον διαψεύδει δυστυχώς για τα όσα ανέφερε στο Δ.Σ της ΔΙ.ΣΥ.ΠΕ με την ανάγνωση της περίφημης επιστολής των τριών πρώην προέδρων μας, ότι δηλαδή εμείς κινηθήκαμε περίπου εν κρυπτώ και δεν ενημερώσαμε κανένα σωματείο για το συνέδριο αλλά και για τις αποφάσεις μας περί του καταστατικού της ΔΙΣΥΠΕ, τις οποίες βέβαια προσυπέγραψε και ο κύριος Μπουρσανίδης παρότι εμφανίζεται αλληλοαναιρούμενος με την τελευταία υπογραφή του.

Ενημερώνουμε επίσης ότι πολλά σωματεία μέλη μας, επικοινωνούν με τον Πρόεδρο μας, αλλά και την Γραμματεία και εκφράζουν την ζωηρή τους έκπληξη για την επιστολή αυτή των τριών πρώην προέδρων μας καθώς γνωρίζουν, είναι μάρτυρες και αποδέκτες όλων αυτών των επιστολών.

Μετά τα παραπάνω καλούμε τους 3 πρώην προέδρους στο όνομα της ΟΣΕΠΕ, η οποία τους τίμηση με το ανώτατο αξίωμά της, να ανακαλέσουν ή αλλιώς να παραιτηθούν από τις θέσεις που κατέχουν στην ΔΙΣΥΠΕ, ο κύριος Γιώργος Αμαραντίδης την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, και ο κύριος Μπουρσανίδης την θέση του μέλους στο Δ.Σ. τις ΔΙΣΥΠΕ.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την μεγάλη προσβολή και για την προσπάθεια να διαβάλλουν και να πλήξουν το κύρος του φορέα ο οποίος τους τίμησε με το ανώτατο αξίωμά του.

Σχετικά θέματα


- Εν μέσω κρίσης η ΔΙΣΥΠΕ, ανακοίνωσε το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποντιακού Ελληνισμού