Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Με μαζικότητα πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά η αιμοδοσία της «Παναγίας Σουμελά» Κατερίνης

Με μαζικότητα πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά η αιμοδοσία της «Παναγίας Σουμελά» Κατερίνης
Με μαζικότητα πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά η αιμοδοσία της «Παναγίας Σουμελά» Κατερίνης

Με μαζικότητα πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά η γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης των πολυάριθμων εθελοντών αιμοδοτών της τράπεζας αίματος της «Παναγίας Σουμελά» Κατερίνης.

Ήταν η πρώτη για το 2017 εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 5 Μαρτίου, η οποία υλοποιήθηκε άψογα σε συνεργασία με την αιμοδοτικό τμήμα του Γ.Ν.Ν. Κατερίνης.

Μέλη και φίλοι του συλλόγου με ιδιαίτερη την παρουσία, για άλλη μια φορά, της νεολαίας ανταποκρίθηκαν συνειδητά και με ανιδιοτέλεια στον ιερό σκοπό της κορυφαίας πράξης ανθρωπισμού.

Η εφορία αιμοδοσίας της «Παναγίας Σουμελά» Κατερίνης συνεχίζει δυναμικά και με συνέπεια την προσπάθεια και το έργο της με σκοπό τη διάδοση της ιδέας του εθελοντή αιμοδότη, που αποτελεί πολύτιμη αξία.

Εγγυάται τη χρηστή, όπως πάντα, και με ευαισθησία διαχείριση της τράπεζας αίματος προς όφελος των συμπολιτών μας και του κοινωνικού συνόλου ευρύτερα.

Την συγκεκριμένη ημέρα δόθηκαν και πάλι έπαινοι σε εθελοντές αιμοδότες, στους παλαιότερους από αυτούς, ως μια μικρή ανταπόδοση της συνεισφοράς τους αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά τους.

Τιμήθηκαν οι: 1. Ιορδανίδης Χρήστος 2. Κασιμίδης Κώστας, 3. Χατζηιωαννίδης Βασίλειος, 4. Ορφανίδης Παναγιώτης, 5. Κασιμίδου Δόμνα

Στην πολιτιστική στέγη βρέθηκαν επίσης, όπως συμβαίνει πλέον μόνιμα στις τελευταίες αιμοδοσίες, εκπρόσωποι του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας ενημέρωναν τους εθελοντές αιμοδότες σχετικά. Για άλλη μια φορά αρκετοί αιμοδότες επέλεξαν να γίνουν δότες μυελού των οστών, κίνηση που ενισχύει ακόμη περισσότερο τον εθελοντισμό, την αγάπη και ελπίδα προς τον συνάνθρωπο μας.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία και η συνεργασία στην εθελοντική αιμοδοσία με το Σύλλογο «Βενιαμίν» ο οποίος αποτελεί πλέον σταθερό αρωγό.