Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Εξαντλήθηκε και κυκλοφορεί και πάλι το βιβλίο για την Γενοκτονία των Ποντίων

Εξαντλήθηκε και κυκλοφορεί και πάλι το βιβλίο για την Γενοκτονία των Ποντίων
Εξαντλήθηκε και κυκλοφορεί και πάλι το βιβλίο για την Γενοκτονία των Ποντίων

Εξαντλήθηκε την περασμένη Κυριακή το ΘΕΜΑ που σε ένδειξη τιμής και σεβασμού στον Ποντιακό Ελληνισμό προσέφερε στους αναγνώστες του το βιβλίο της Thea Halo «Ούτε το όνομα μου».

Το βιβλίο στις 500 σελίδες του περιγράφει την γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους μέσα από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες της μητέρας της συγγραφέως  Ευθυμίας Βαρυτιμίδου (Sano Halo) η οποία γλύτωσε από την θηριωδία και έφθασε τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ΘΕΜΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του για την θερμή υποδοχή του βιβλίου και ταυτόχρονα να εκφράσει την λύπη του γιατί πολλοί δεν μπόρεσαν τελικά να το προμηθευτούν αφού είχε εξαντληθεί από νωρίς σε όλα τα σημεία πώλησης.

Κατανοώντας της επιθυμία πολλών αναγνωστών να προμηθευτούν το μοναδικό αυτό βιβλίο το ΘΕΜΑ επανεκτύπωσε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων τα οποία θα προσφέρει και την προσεχή Κυριακή 21 Μαΐου στις περιοχές που η ζήτηση πραγματικά ξεπέρασε κατά πολλές χιλιάδες τις προβλέψεις μας.

Πρόκειται για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης (Εύοσμος, Χαριλάου, Καλαμαριά, Σκάλα) τους Νομούς Πιερίας, Πέλλας, (Έδεσσα), Δράμας, Καβάλας, Έβρου και την Δυτική Μακεδονία.

Το βιβλίο θα βρίσκεται στην έκδοση των 4,25 ευρώ μαζί με όλες τις άλλες προσφορές (το ακυκλοφόρητο CD με τραγούδια του Πόντου τα οποία ερμηνεύουν σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Καρράς, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Θέμης Αδαμαντίδης η Λιζέττα Νικολάου και το βιβλίο με την συγκλονιστική ιστορία της Νατάσας Κάμπους: «3096 ημέρες»).