Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Κρήτη και Πόντος, μία φωνή

Κρήτη και Πόντος, μία φωνή
Κρήτη και Πόντος, μία φωνή

Κρήτη και Πόντος, μία φωνή.

Είναι ο τίτλος μίας διοργάνωσης, η οποία αφορά το πάντρεμα της παράδοσης του Πόντου και της Κρήτης, όσον αφορά την παραδοσιακή μουσική τους, με έντεχνες πινελιές. Στη συναυλία παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής Κρήτης και Πόντου οι τόποι αναδεικνύονται, αλληλοσυμπληρώνονται και ταυτίζονται σε ένα μοναδικό μουσικό ψηφιδωτό.

Τόσο η συναυλία όσο και συμμετέχοντες καλλιτέχνες, παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον και θα ενθουσιάσουν το κοινό, αφού τέτοια συναυλία διοργανώνεται για πρώτη φορά στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Το απαράμιλλο κύρος των καλλιτεχνών που συμμετέχουν, εγγυώνται την επιτυχία της εκδήλωσης.

Από την Κρήτη συμμετέχουν ο Βασίλης Σκουλάς με την τετραμελή ορχήστρα του και από τον Πόντο ο ερμηνευτής Αλέξης Παρχαρίδης και το νέο αίμα της Ποντιακής μουσικής, και όχι μόνο, και νικητής του μουσικού τηλεοπτικού διαγωνισμού Voice 2 το 2015, Κώστας Αγέρης, με την εννεαμελή ορχήστρα τους.

Ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός που αγκαλιάζει τους πολυπληθείς Πόντιους και Κρητικούς, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, στις 10:00 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς».