Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Το «Τσικάρι μ’» παρουσιάζουν στην Αθήνα οι αδερφοί Τσαχουρίδη

Το «Τσικάρι μ’» παρουσιάζουν στην Αθήνα οι αδερφοί Τσαχουρίδη
Το «Τσικάρι μ’» παρουσιάζουν στην Αθήνα οι αδερφοί Τσαχουρίδη

Πίτσα Παπαδοπούλου, Βασίλης Λέκκας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Καλλιόπη Βέττα, Χάρης Μακρής, Φιλιώ Αζαριάδη. Οι τραγουδιστές που θα πλαισιώσουν τον Κωνσταντίνο και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, μαζί με το συνθέτη Μιχάλη Κουμπιό, στις 26 Νοεμβρίου 2017, στις 9:00 μ.μ. στην παρουσίαση της κοινή δισκογραφικής δουλειάς τους «Τσικάρι μ’» στο Σταυρός του Νότου Plus.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συνθέσεις του Μιχάλη Κουμπιού, ποντιακά τραγούδια όπως τα «Σεράντα μήλα κόκκινα», «Έναν άστρον εξέβεν», «Κι έτονε αγνόν η εγάπ' τ' εσόν», «Πάρθεν η Ρωμανία» καθώς και αποσπάσματα από τη «Ρωμιοσύνη» των Θεοδωράκη/ Ρίτσου. Από τη βραδιά δεν θα λείψουν οι παραδοσιακοί χοροί του Πόντου.

Τους εξαιρετικούς ερμηνευτές και τον συνθέτη θα συνοδεύσει μεγάλη ορχήστρα: Μανόλης Ανδρουλιδάκης (επιμέλεια και διεύθυνση ενόργανου συνόλου, κιθάρες, μαντολίνο), Μιχάλης Κουμπιός (πλήκτρα), Ματθαίος Τσαχουρίδης (Ποντιακή λύρα), Θανάσης Βασιλάς (μπουζούκι), Γιώργος Τσοκάνης (πιάνο) Νίκος Κατριτζιδάκης (πνευστά), Σταύρος Καβαλιεράτος (κοντραμπάσο), Στράτος Σαμιώτης (κρουστά).

Πηγή: Newpost