Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Μία αξέχαστη βραδιά για τον "Καπετάν Ευκλείδη" στο Μενίδι

Μία αξέχαστη βραδιά για τον "Καπετάν Ευκλείδη" στο Μενίδι
Μία αξέχαστη βραδιά για τον "Καπετάν Ευκλείδη" στο Μενίδι

Μία αξέχαστη βραδιά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίησε η Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών "Καπετάν Ευκλείδης" το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Grand Cavallari.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους της Λέσχης, στο καλωσόρισμα της βραδιάς η Γεν. Γραμματέας Ειρήνη Πουμπουρίδη ευχαρίστησε τους χορηγούς που πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά ενώ ο Πρόεδρος Γιάννης Τοπαλίδης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ., τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων και φυσικά τους καλλιτέχνες και μουσικούς που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση, τους Κώστα Κωστελίδη, Γιώργο Τσιλικίδη και Γιώργο Αβραμίδη. Ξεχώρισε ωστόσο η αναφορά του στον Γιώργο Ατματσίδη που στηρίζει τις προσπάθειες της Λέσχης όλα αυτά τα χρόνια ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία του κόσμου που μας στηρίζει σε κάθε εκδήλωση.


Ακολούθησε η παρουσίαση των χορών από τα τρία τμήματα της Λέσχης με τον κόσμο να ενθουσιάζεται και να καταχειροκροτεί τις προσπάθειες των χορευτών, μικρών και μεγάλων.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ο κόσμος διασκέδασε και απόλαυσε τους Στάθη Νικολαίδη (τραγούδι), Γιώργο Ατματσίδη (λύρα), Κώστα Ζώη (νταούλι), Γιώργο Τσιλικίδη (τραγούδι), Νίκο Πετρίδη (λύρα), Κώστα Κωστελίδη (τραγούδι & λύρα), Νίκο Σιδηρόπουλο (νταούλι), Βασίλη Παρασκευόπουλο (νταούλι), Γιώργο Αβραμίδη (ντραμς) και Γιώργο Κοσμίδη (πλήκτρα). Ευχάριστη ήταν η έκπληξη του Χριστόφορου Κοσμίδη που με το αγγείο του συνόδευσε και αυτός τον Στάθη Νικολαΐδη στο τραγούδι.