Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Εντυπωσιακός ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας

Εντυπωσιακός ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας
Εντυπωσιακός ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας

του Βασίλη Σιμόπουλου

Το κορυφαίο κοσμικό γεγονός των τελευταίων ημερών για την περιοχή της Αλεξάνδρειας, ήταν αναμφισβήτητα ο μεγάλος ετήσιος χορός του συλλόγου Ποντίων της πόλης. Διοργανώθηκε στο κέντρο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον, το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2018.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ικανοποιητική, με αρκετούς επώνυμους καλεσμένους να τιμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Έτσι, μεταξύ του κόσμου διακρίναμε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον περιφερειακό σύμβουλο Ημαθίας Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, τον πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη, τον δημοτικό σύμβουλο Αλεξάνδρειας Μόσχο Κυτούδη, τον πρόεδρο του ΣΠΟΣ Αντώνη Καγκελίδη και πολλούς άλλους. Αρκετοί ήταν και οι εκπρόσωποι συλλόγων του νομού, όπως αυτοί των συλλόγων Ποντίων Μελίκης, Πλατέος, Σταυρού, Αράχου, Εύξεινου Λέσχης Βέροιας και του Συλλόγου Αμάραντος.


Η μουσικοχορευτική βραδιά άρχισε με την εμφάνιση των εξαιρετικών παιδικών τμημάτων, τα οποία διαδέχθηκαν τα τμήματα ενηλίκων, με τους εντυπωσιακούς τους χορούς.

Στη συνέχεια ο κόσμος είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει με τους κορυφαίους Πόντιους καλλιτέχνες Στάθη Νικολαΐδη, Γιώργο Ατματζίδη, Ανέστη Ιωακειμίδη, Κώστα Ζώη, Γιώργο Παναγιωτίδη.

Πηγή: Έμβολος