Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Σχεδόν χίλιοι παρευρισκόμενοι στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής "Ο Εύξεινος Πόντος"

Σχεδόν χίλιοι παρευρισκόμενοι στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής "Ο Εύξεινος Πόντος"
Σχεδόν χίλιοι παρευρισκόμενοι στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής "Ο Εύξεινος Πόντος"

Σχεδόν χίλια άτομα τίμησαν με την παρουσία τους, τον Σύλλογο Ποντίων Κομοτηνής "Ο Εύξεινος Πόντος", στο πλαίσιο του ετήσιου χορού του, το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαρτίου, στο κέντρο διασκέδασης Ποσειδώνιο.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι:
Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρ. Μέτιος, αντιδήμαρχος Κομοτηνής Ν. Σωτηρακόπουλος, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής πολιτικής προστασίας Κομοτηνής Θ. Τζενετίδης, δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής Σ. Μενεσελίδου, δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Ν. Λιβεριάδου, δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ναβροζίδης, ταμίας της ΔΙΣΥΠΕ Γεωργία Κυριακίδου, αντιπρόεδρος της ΠΟΕ Χρύσα Μαυρίδου, γενική γραμματέας του ΣΠΟΣ ΑΜ-Θ της ΠΟΕ Αθηνά Νακούση, αλλά και οι εξής σύλλογοι: Σύλλογος Horon Evi από την Κωνσταντινούπολη, Σύλλογος Ακρίτες Επταμύλων Σερρών, Σύλλογος Ποντίων Σαπών "Τα Κασσιτερά", Σύλλογος Θρυλορίου, Σύλλογος του Κίζαρι, Σύλλογος "Τραπεζούντα", Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής, Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών, Σύλλογος Γυναικών Ν. Σιδηροχωρίου, Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης, Σύλλογος Νίψας, Σύλλογος Χιλής, Αλέξιος Κομνηνός Αλεξανδρούπολης, Σύλλογος Παλαγίας και εκπρόσωπος του Συλλόγου Πανοράματος.


Ο κόσμος στήριξε και φέτος τον σύλλογο, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με ποντιακά ακούσματα και όχι μόνο. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, οι μουσικοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό απογειώνοντας το κέφι της βραδιάς.

Στο τραγούδι ήταν ο Αχιλλέας Βασιλειάδης, στην λύρα ο Κώστας Σιαμίδης, στην λύρα και το τραγούδι ο Λευτέρης Ραφαηλίδης, ο Τάσος Πετρόπουλος και ο Γιάννης Χριστοφορίδης, στο τουλούμ ο Γιώργος Ελευθεριάδης και στο νταούλι ο Γιώργος Χαραλαμπίδης και ο Μπάμπης Ραφαηλίδης και φυσικά ο νταουλτζής του συλλόγου Βασίλης Καραγιάννης.

Την βραδιά διάνθισαν και πέντε χορευτικές ομάδες του συλλόγου, που απέσπασαν το μεγαλύτερο δυνατό χειροκρότημα για το χορευτικό τους ήθος και πάθος. Επίσης, απονεμήθηκαν έπαινοι στους αριστούχους μαθητές που συμμετέχουν στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου".

Η παρουσία σας, η υποστήριξη και η αγάπη προς τον σύλλογο μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε και ανυψώνει το ηθικό μας για να πετύχουμε ακόμα πιο σπουδαία πράγματα. Η πολιτιστική συνέχεια του Συλλόγου διαγράφεται άκρως δημιουργική. Να είστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία", ήταν το μήνυμα που απηύθυνε προς όλους ο αντιπρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του συλλόγου Στέλιος Νικολάου.


Πηγή: Χρόνος