Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Με επιτυχία διοργανώθηκε η πασχαλινή εκδήλωση της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας

Με επιτυχία διοργανώθηκε η πασχαλινή εκδήλωση της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας
Με επιτυχία διοργανώθηκε η πασχαλινή εκδήλωση της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας

Σε ένα ζεστό από πλευράς διάθεσης απογευματινό, στην εστία της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας κλήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018 οι φίλες και τα μέλη της στην πασχαλινή γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος στα γραφεία του στην οδό Αθηνάς 35 στην Δράμα.

Η πασχαλινή εκδήλωση της Μέριμνας που γίνεται κάθε χρόνο έχει στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου από το οποίο στηρίζονται δεκάδες οικογένειες στην περιοχή. Οι κυρίες της Μέριμνας παρασκεύασαν τσουρέκια και γλυκίσματα τα οποία συσκευάστηκαν με πασχαλινές διακοσμήσεις και αγοράστηκαν από τα μέλη και τις φίλες της Μέριμνας για τον σκοπό που προαναφέρθηκε. Στην διάρκεια της εκδήλωσης παιδιά από τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας παρουσίασαν τα «Χελιδονίσματα».και τα κάλαντα του Λαζάρου πλαισιώνοντας την εκδήλωση για την ενίσχυση του κοινωνικού προγράμματος της Μέριμνας στον ίδιο χώρο που λειτούργησε το «παζάρι» με τα γλυκά και τα  χειροτεχνήματα.

Πρόκειται για μία πασχαλινή εκδήλωση που γίνεται σχεδόν από την ίδρυση της Μέριμνας εξήγησε στα "Χρονικά" η πρόεδρος της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας κα Λίζα Θεοδωρίδου ευχαριστώντας τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το φετινό κάλεσμα βοηθώντας την Μέριμνα Ποντίων Κυριών Δράμας να συνεχίσει το σημαντικό έργο της που δεν περιορίζεται μόνο στον χώρο του πολιτισμού και στην διατήρηση της ποντιακής παράδοσης…