Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Έφυγε από τη ζωή η «νονά» των "Αργοναυτών" Κιλκίς

Έφυγε από τη ζωή η «νονά» των "Αργοναυτών" Κιλκίς
Έφυγε από τη ζωή η «νονά» των "Αργοναυτών" Κιλκίς

Την απώλεια ενός ξεχωριστού μέλους για την οικογένεια της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», ανακοίνωσε με ανακοίνωση του, ο σύλλογος πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για την «νονά», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, του συλλόγου, στην οποία ο σύλλογος οφείλει την επωνυμία του «Αργοναύτες».

Υπήρξε μία σπουδαία ιατρός, ένας ξεχωριστός άνθρωπος, μία σημαίνουσα προσωπικότητα του τομέα του πολιτισμού, που άφησε ανεξίτηλη την «σφραγίδα» της στην πολιτιστική ζωή του Κιλκίς.

Η Κική Παπαδοπούλου-Πάγκου δεν ήταν μόνο ιδρυτικό μέλος και επί 26 συναπτά έτη πρόεδρος της «Τέχνης». Είχε προηγηθεί η ενεργός συμμετοχή της στην δραστηριότητα και άλλων κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων του τόπου.

Ανάμεσά τους και ο σύλλογός μας, του οποίου υπήρξε, επίσης, ιδρυτικό μέλος και διοικητικό στέλεχος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπήρξε και ...η «νονά» του, αφού σ’ αυτήν οφείλει την επωνυμία του «Αργοναύτες».

Έχουμε, λοιπόν, και έναν πρόσθετο ιδιαίτερο λόγο να αισθανόμαστε θλίψη για την απώλειά της.

Συμμεριζόμενοι τα αισθήματα όλης της κιλκισιώτικης κοινωνίας, την αποχαιρετούμε με συγκίνηση αλλά και με το δεδομένο, ότι θα ζει για πάντα στις καρδιές μας, καταλήγει η ανακοίνωση.