Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Σκόραραν για τον μικρό Βασίλη οι Πόντιοι στην Ξάνθη!

Σκόραραν για τον μικρό Βασίλη οι Πόντιοι στην Ξάνθη!
Σκόραραν για τον μικρό Βασίλη οι Πόντιοι στην Ξάνθη!

Συνέχεια στις δράσεις του για την στήριξη του μικρού Βασίλη έδωσε  ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης που μετά το «Χορεύουμε για τον μικρό Βασίλη» το Σάββατο διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου κόντρα στην επίλεκτη ομάδα του Παλλαλιακού, που αποτελείται απο γνωστούς Πόντιους μουσικούς και όχι μόνο.

Παρουσία αρκετού κόσμου, και ακόμη περισσότερου που μπορεί να μην έδωσε το παρών στο γήπεδο του Πετεινού αλλά ενίσχυσε την προσπάθεια αγοράζοντας ένα εισιτήριο, η ομάδα του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης κέρδισε με 4-1 την ομάδα του Παλλαλιακού που είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, σε ένα παιχνίδι χορταστικό και απο μπάλα αλλά και απο απολαυστικές στιγμές που έφεραν ευθυμία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για την ιστορία τα γκολ των νικητων πέτυχαν οι Πουτακίδης Γ., Παπαδόπουλος Λ., Αναστασιάδης Σ. και ο Ανέστης Νεοφυτίδης, ενώ για τον Παλαλλιακό είχε μειώσει ο Σαράτσης Στ.


Συλ. Ποντίων Ν. Ξάνθης: Χαραλαμπίδης Σ., Αποστολίδης Μ., ΕλευθεριάδηςΑ., Πουτακίδης Γ., Σισμανίδης Δ., Χαϊτίδης Δ., Ιωαννίδης Σ., Ευφραιμίδης Χ., Θεοχαρίδης Μ., Αναστασιάδης Σ., Παπαδόπουλος Α.

Έπαιξαν και οι:Μιχαηλίδης Μ., Νεοφυτίδης Α., Χαραλαμπίδης Γ., Αργυρόπουλος Δ., Αναστασιάδης Ε., Κόντης Σ., Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Ε., Αμοιρίδης Α., Δερμεντζίδης Π., Δαηλίδης Π., Παπαδόπουλος Γ., Κουμουλίδης Γ.

Παλλαλιακός: Σπυρίδης Α., Γκόσιος Γ., Ζημπιλιάδης Σ., Πανιδης Θ., Κυρμανίδης Χ., Βαμβακίδης Δ., Σαράτσης Σ., Καλιοντζίδης Χ., Ιορδανίδης Χ., Ιωαννίδης Γ., Σαράτσης Δ.

Έπαιξαν και οι: Κυρμανίδης Π., Ασλανίδης Χ., Πατουλίδης Χ., Κυργιατζιδης Ν. Προπονητής: Μίλτος Ανδρεανίδης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέλιος Ζαφειρίου με βοηθούς τους Γιώργο Δρακίδη και Σπύρο Σπάρταλη

Πηγή: Sportsaddict