Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ολοκλήρωσε τη χρονιά με γλέντι ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης

Ολοκλήρωσε τη χρονιά με γλέντι ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης
Ολοκλήρωσε τη χρονιά με γλέντι ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης αποχαιρετιστήριο γλέντι, το οποίο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου επί της οδού Πετροπουλακιδών 3.

Η εκδήλωση, η οποία στέφθηκε από επιτυχία, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων με σκοπό την πραγματοποίηση της δράσης "Make the Homeless Smile".

Μεταξύ των παρευρισκομένων βρέθηκαν και μέλη Ποντιακών Φοιτητικών Συλλόγων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και ο ομότιμος Καθηγητής Ιστορίας κύριος Κωνσταντίνος Φωτιάδης ο οποίος ανέφερε πως χωρίς την εθελοντική συμμετοχή των μελών του συλλόγου στην Πολυθεματική του Έκθεση με τίτλο "Πόντος: Δικαίωμα και Υποχρέωση στη Μνήμη" θα ήταν αδύνατη η διεξαγωγή της.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γεώργιος Αβραμίδης, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε καλή διασκέδαση, καθώς επίσης ανακοίνωσε την διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής για το "Λάλεμαν τη Παρχαρομάνας" στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μέλη και φίλοι του Συλλόγου διασκέδασαν τον κόσμο με παραδοσιακά ποντιακά τραγούδια. Το γλέντι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ακολούθησε μουχαπέτ.