Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

26o Παραδοσιακό Ποντιακό πανηγύρι του Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά»

26o Παραδοσιακό Ποντιακό πανηγύρι του Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά»
26o Παραδοσιακό Ποντιακό πανηγύρι του Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά»

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης "Παναγία Σουμελά" προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου με ιδιαίτερη χαρά και ξεχωριστή τιμή την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 στις 9:00 μ.μ. στις καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν προς τιμήν της Παναγίας, για 26η χρονιά, στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης - Ανδρομάχη.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Στη βραδιά συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Χρήστος Τσενεκίδης, Γιώργος Αμπερίδης, Λάζος Καριψιάδης, Χρήστος Συρανίδης, Τάσος Ιμιρτζίδης, Κυριάκος Χρυσικός, Ιορδάνης Πασχαλίδης.

Χορευτικά τμήματα του Συλλόγου «Παναγία Σουμελά» θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς του Πόντου ενώ χορευτικό τμήμα και το τμήμα παραδοσιακής μουσικής της Εστίας Πιερίδων Μουσών θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια της Μακεδονίας.

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Στη βραδιά συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Κώστας Καλούσης, Κώστας Κασιμίδης, Χρήστος Ιωαννίδης, Παναγιώτα Αμπερίδου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Σάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Φωτιάδης.

Χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Κρητών Κατερίνης «Οι Σταυραετοί» και «Παναγία Σουμελά» Κατερίνης θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης και του Πόντου ενώ στη διάρκεια της βραδιάς θα τιμηθεί ο βετεράνος της ποντιακής λύρας Αρχιμήδης Γεωργιάδης για τη σημαντική του προσφορά στη διατήρηση και διάδοση της Ποντιακής Μουσικής Παράδοσης.

Χορηγός επικοινωνίας: e-Pontos.gr