Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου Θεσσαλονίκης "Νέα Κοτύωρα'

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου Θεσσαλονίκης "Νέα Κοτύωρα'
Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου Θεσσαλονίκης "Νέα Κοτύωρα'

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου Θεσσαλονίκης "Νέα Κοτύωρα" διοργανώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στις τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4, την Κυριακή 5 και τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Στις 7:00 μ.μ., ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ νέων και παλαίμαχων Αστραπής Μεσαίου με αθλοθέτηση του κυπέλλου «Αναστάσιος Μαρμαρίδης» στη νικήτρια ομάδα από τον σύλλογο Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μεσαίου.
Στις 9:00 μ.μ., θεατρική παράσταση «Το χωρίομ η Ελλάς» (του Κώστα Κυριακίδη) από την Ποντιακή θεατρική ομάδα "Οι Σουρμενίτες", στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου. Είσοδος 2€ (τα παιδιά ως 12 ετών δωρεάν).

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Στις 7:00 μ.μ., Μέγας εσπερινός με αρτοκλασία. Στη συνέχεια θα γίνει η περιφορά της εικόνας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, εντός του χωριού με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και χορευτών του συλλόγου Μεσαίου.
Στις 9:00 μ.μ. χορευτική εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου. Συμμετέχουν: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων», ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου, ο Μ.Π.Σ. Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα» με τα χορευτικά συγκροτήματα του (παιδικό και ενήλικο).
Ακολουθεί Ποντιακή βραδιά. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: στο τραγούδι οι Στέλιος Χαλκίδης, Νίκος Σαββίδης, Φίλιππος Ανανικίδης, στο κλαρίνο ο Δημήτρης Μπουραζάνης και στη λύρα ο Στέλιος Σαββουλίδης, στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου. Είσοδος ελεύθερη. 

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Στις 7:00 μ.μ. αθλοπαιδίες (όπως: 100 μ., σκυταλοδρομία, τσουβαλοδρομία, αυγοκουταλοδρομία, τράβηγμα σχοινιού και ακόντιο).
Στις 9:00 μ.μ. θέατρο σκιών «Καραγκιόζης. Είσοδος ελεύθερη.