Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Παρακολουθήστε το 3ο επεισόδιο της εκπομπής "Μαυροθάλασσα"

Παρακολουθήστε το 3ο επεισόδιο της εκπομπής "Μαυροθάλασσα"
Παρακολουθήστε το 3ο επεισόδιο της εκπομπής "Μαυροθάλασσα"

Στην τρίτη εκπομπή για την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στη "Μαυροθάλασσα" ο Αχιλλέας Βασιλειάδης, ο Κώστας Σιαμίδης και ο Γιώργος Στεφανίδης, μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές με τις ερμηνείες τους. Με έντονα ηχοχρώματα παράδοσης και αξέχαστα, αξεπέραστα τραγούδια, που τους έγραψε ο αείμνηστος Χρήστος Αντωνιάδης.

Δείτε επίσης, τη Βασιλική Τσανακτσίδου με καταγωγή από την Ακρινή Κοζάνης, η οποία ζει σήμερα και εργάζεται στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, να μιλά στον Παναγιώτη Θεοδωρίδη, για την ταινία της μικρού μήκους, με τίτλο  “Genocide”, μια παραγωγή του δραστήριου σωματείου “PONTOS” of Norwalk/Connecticut,  που μόλις ολοκληρώθηκε, αλλά και για πολλά άλλα...με το δικό της μοναδικό, χαρισματικό τρόπο.

Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής έχει ο γνωστός πόντιος τραγουδιστής, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, ο οποίος από το 2001 επιμελείται και παρουσιάζει τις εκπομπές "Μαυροθάλασσα" και "Ρωμανία" στην τηλεόραση και πρόσφατα και στο ραδιόφωνο (https://radio99.gr/) με σημείο αναφοράς τον Ποντιακό Ελληνισμό και τους ανθρώπους του.