Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Παράταση υποβολής έργων στον 3ο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο

3ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας για τον Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο
3ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας για τον Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο

Από το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνεται ότι παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής έργων στο διαγωνισμό μέχρι 14 Ιανουαρίου 2019.

Ο  διαγωνισμός υλοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού «Δ΄ Ευγένεια 2019». Απευθύνεται σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αφορά στους παρακάτω τομείς:

- Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού,
- Διαγωνισμός Ποίησης και Λογοτεχνίας για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου,
- Διαγωνισμός Δημιουργίας Ψηφιακού Βίντεο για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.

Ως τελική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των έργων έχει ορισθεί η 14η Ιανουαρίου 2019. Τα έργα θα αξιολογηθούν από καλλιτεχνική κριτική επιτροπή. Σε κάθε κατηγορία θα δοθούν Α΄ Β΄ και Γ΄ Βραβεία. Στο Α΄ βραβείο, σε κάθε κατηγορία, απονέμεται χρηματικό ποσό 150 ευρώ. Τα βραβευθέντα έργα θα παρουσιασθούν στο πλαίσιο του θεσμού «Ευγένεια 2019». Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Η Τελετή απονομής βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6 μ.μ. στο Προκόπειο Πολυδύναμο Κέντρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς που βρίσκεται στην οδό Καραμαούνα 29 στην Καλαμαριά, στον ιστότοπο imkal.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση polidynamo@gmail.com, και στο τηλέφωνο 2310487292.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Έντυπο συμμετοχής.